Echipele nu vor boicota Marele Premiu al Turciei

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 07.06.2009
Un oficial al unei echipe din cadrul FOTA a negat zvonurile potrivit carora echipele din cadrul organizatiei vor boicota Marele Premiu al Turciei din acest weekend.

Zvonurile potrivit carora doar patru piloti vor concura in Marele Premiu al Turciei din acest weekend au fost risipite cu mai putin de o jumatate de ora inainte de start de un oficial din cadrul unei echipe membre FOTA.

"Vom concura, nu este nimic adevarat in acest zvon", a declarat sursa mentionata la Istanbul.

Informatiile sunt confirmate si de faptul ca toti pilotii sunt prezenti in acest moment pe grila de start, facand ultimele pregatiri pentru cursa va incepe la ora 15:00 (ora Romaniei).

STIREA INITIALA (ORA 13:42)

Conflictul dintre echipe si FIA pe tema regulamentului tehnic tinde sa degenereze intr-un razboi in toata regula cu ocazia Marelui Premiu al Turciei, cu mai putin de doua ore inainte de inceperea cursei.

Publicatia britanica The Times sustine ca in paddock-ul de la Istanbul circula zvonuri potrivit carora echipele FOTA vor boicota cursa din aceasta dupa-amiaza, care ar trebui sa inceapa la ora 15:00.

Informatiile au fost negat partial de Mario Theissen, directorul departamentului de motorsport al BMW.

"Nu cred", a raspuns Theissen cand a fost intrebat de The Tomes daca echipele vor boicota cursa.

Pana in prezent, FOTA nu a transmis niciun raspuns oficial la aceste zvonuri.

In cazul in care aceste speculatii s-ar adeveri, Marele Premiu al Turciei s-ar putea desfasura cu numai patru monoposturi, si anume cele ale echipelor Williams si Force India, care s-au inscris neconditionat in sezonul 2010.

UPDATE 14:20: Oficalii postului de televiziune BBC sustin ca speculatiile au aparut in centrul de presa de la Istanbul si au fost furnizate de cativa jurnalisti acreditati la eveniment.

Via | The Times

Taguri: FIA, FOTA, boicot

Comentarii (3)

  • :|
    asta ar fii chiar tare...sa vad pe rosberg cum castiga si aialalti 3 pe 2,3 4=))))
    0 0
  • NeoGalaxy
    @FIA
    Adevarul este ca FIA ii cam ignora si o tine cu tampenia aia de "nu negociem cu teroristii"... Stim si noi ca toata lumea negocieaza cu teroristii... pentru ca nu se poate altfel. FIA ori este... condusa de un prost care nu intelege ca trebuie facute compromisuri.... ori... pur si simplu se crede de neinlocuit.
    0 0
  • :-??
    Williams si Force India, care s-au inscris neconditionat in sezonul 2010.
    ce inseamna asta?ce facecu ce ii ajuta FOTA sau cu ce nu-i ajuta de s-a ajuns aici?
    celelalte echipe de ce nu se inscriu si ele neconditionat si astfel se desfiinteaza FOTA asta;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru