Echipele Red Bull: "Inscrierile noastre raman conditionate"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 12.06.2009
Red Bull Racing si Scuderia Toro Rosso sustin ca nu vor lua parte in sezonul 2010 al Formulei 1 sub actualul regulament, in ciuda faptului ca FIA a aprobat inscrierea celor doua echipe.

FIA a anuntat vineri lista echipelor paticipante in sezonul 2010 al competitiei, Ferrari, Red Bull si Toro Rosso fiind acceptate fara conditii pe grila de start, in ciuda faptului ca cele trei echipe solicita alaturi de FOTA modificarea regulamentului.

Nemultumita de acest fapt, Red Bull Racing a afirmat prin intermediul unui comunicat de presa ca ramane alaturi de FOTA si ca inscrierea sa a fost conditionata.

"Dupa ce FIA a publicat lista echipelor participante in sezonul 2010 al Formulei 1, Red Bull Racing doreste sa clarifice ca inscrierea sa a fost conditionata, similara cu cea a tuturor echipelor FOTA. Red Bull Racing ramane alaturi de FOTA si sprijina in totalitate principiile organizatiei", se precizeaza in comunicatul de presa al echipei austriece.

La numai cateva minute dupa publicarea acestor informatii, Scuderia Toro Roso, cealalata echipa patronata de magnatul Dietrich Mateschitz, a facut un anunt identic cu cel al echipei Red Bull Racing.

"Dupa ce FIA a publicat lista echipelor participante in sezonul 2010 al Formulei 1, Scuderia Toro Rosso doreste sa clarifice ca inscrierea sa a fost conditionata, similara cu cea a tuturor echipelor FOTA.

Scuderia Toro Rosso ramane alaturi de FOTA si sprijina in totalitate principiile organizatiei", se arata in comunicatul celor de la Toro Rosso.

Reactia similara a celor doua echipe Red Bull vine la numai cateva minute dupa ce Ferrari a anuntat ca refuza inscrierea in sezonul 2010 in cazul in care regulamentul tehnic pentru anul viitor nu va fi modificat conform dorintelor FOTA.

Via | Red Bull Racing | Toro Rosso

Comentarii (3)

  • puncte ?
    azi nu se mai dau puncte :( ??
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Demolatorul_vega
    Formula 1 este in mijocul unei crize fara precedent... dar tie isi pasa de puncte. Esti un fan "adevarat" al Formulei 1 si personal... ti-as sterge si contul de pe aici.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Anunturi
    Singura speranta pe care o avem este ca Di Montezemolo este seful FOTA. Nu de alta dar el este cam singurul cu exp necesara pentru a se bate cu Max. Restul nu zic ca nu sunt talentati dar nu au ceea ce trebuie. Probabil de asta Di Montezemolo este si seful FOTA. Plus ca are cea mai mare greutate ca decizie fiind prezent si in conducerea FIAT.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru