Șeful Ferrari și-a pierdut optimismul după primele teste de la Barcelona: “Ceilalți sunt mai rapizi decât noi”

de Paul Cosma
Sambata, 22.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Ferrari s-a declarat îngrijorat după primele teste de la Barcelona, înaintea noului sezon de Formula 1. “Ceilalți sunt mai rapizi decât noi,” a spus Mattia Binotto, menționând că este mai puțin optimist decât în perioada testelor de anul trecut.

Noul sezon de Formula 1 bate la ușă, iar echipele au luat cu asalt circuitul de la Barcelona pentru primele trei zile de teste din această săptămână.

Deși este prematur să tragem concluzii, monoposturile Mercedes și Red Bull par deocamdată cele mai solide, iar Ferrari nu reușește să țină pasul cu rivalii săi. Leclerc a reușit doar al 11-lea timp în ziua de miercuri, în timp ce, joi, Vettel și Leclerc s-au clasat pe 6 și 8 în topul celor mai rapide tururi.

O problemă la motor pentru Vettel, în ziua de vineri, l-a determinat pe șeful echipei să-și exprime îngrijorarea după primele teste de la Barcelona.

“Sunt mai puțin optimist decât anul trecut. Ceilalți sunt mai rapizi decât noi. Încă nu știm cu cât sunt mai rapizi, vom analiza datele și vom vedea. (...) Suntem îngrijorați? Da, cu siguranță, mai ales atunci când nu ești la fel de rapid pe cât ți-ai dori,” au fost declarațiile lui Mattia Binotto cu privire la performanțele echipei.

Ferrari păstrează însă o doză de optimism înaintea următoarelor teste de săptămâna viitoare, tot la Barcelona.

Binotto consideră că problemele pot fi rezolvate “până la urmă”.

Via F1, Reuters

Comentarii (17)

  • Sunt jalnici ăștia de la Ferrari
    16 11
  • AlexRKN
    Pariez ca e un BLUFF enorm!!! Ei in toti anii, in teste se laudau si au luat-o in brate...si-au invatat lectia. Decat sa ai asteptari, mai bine zici ca nu poti ca apoi sa lasi pe toata lumea cu gura cascata
    7 3
  • abia astept sa le dea fum kimi!
    20 15
  • Eu și Irene
    Cred că ăștia de la ferrari ar trebui să-l aducă pe papă sa le binecuvinteze padokul și mașina.
    13 9
  • The Dot
    Acum un an Toto ne explica cum Ferrari sunt mai rapizi ca Mercedes si in testele de la Barcelona, italienii defilau. Toti stim cum a inceput sezonul precedent, asa ca ce zice Binotto crede cine vrea.
    Chiar credeti ca Ferrari e la 2s de Mercedes?
    16 6
  • Daca a vazut si Toto cu cei "-3" ai lui, atunci este clar....
    3 7
  • Parca vad ca iar va da Toto cu pumnul in masa ca in Australia 2017 ...
    5 1
  • VETTEL
    Ma rog la D-zeu sa fie macar pe locul 3, cu minim 1 victorie, 1 podium si 1 pole position
    4 5
  • THE SPINNING GERMAN
    Orice masina ar avea, si-au avut 2 sezoane bune, fetal tot se va roti pe circuite. Astept sa-l vad intr-un show complet. Pacat de Leclerc.
    12 7
  • Pe una lume inca o mai doare perioada 2010 - 2013.
    5 6
  • Poate ca Binotto chiar are de ce sa fie ingrijorat:

    https://www.youtube.com/watch?v=28sptR3UY90&feature=em-lsp
    4 0
  • Mercedes F1
    Perioada 2010-2013..vetel poate s-o uite, cu fani cu tot. Speranta tot ultima. Cica fierari ascund performantele, bietii de ei. Anul trecut erau voiosi si optimisti, fierari era in topul antrenamentelor, asta pana s-o ia vetal prin balarii.
    5 2
  • Ferari nu sunt la 2 sec dar sunt in mod cert mai lenti ca Mercedes si Red Bull. Dar nu e tarziu sa fie si la 2 sec in Australia. Mai este timp.
    5 0
  • daniel
    O analiza a testelor
    https://www.youtube.com/watch?v=JOqc7KcTT9E
    1 1
  • Costel
    mattia binotto o ajuns la un grad de complexitate a propriei mimici incat in foto de mai sus se afla cel putin la acelasi nivel cu Edward G Robinson in filmul Cincinnati Kid iar deznodamantul peliculei si deopotriva al actualului sezon de F1 ii facil de anticipat chiar si de-un inabil , is ferm convins ca dupa sezonul de ucenicie 2019 ,an in care n-o fost ocolit de momente stanjenitoare team-principalul s-o versat suficient in aceasta postura deloc facila ,mai ales la maranello , pentru a nu expune inca de la primul contact cu pista in 2020 tocmai in niste banale teste dar mai ales pentru acea parte caustica a mass-media de specialitate chiar toate atuurile monopostului SF1000 iar declaratia sa ulterioara si pe care AM continua sa o ignore face cu adevarat lumina asupra aparentului non-combat al scuderiei de zilele trecute de la Montmelo : taman in saptamana a doua de teste i se permite lui sebastian vettel (revenit la intreaga capacitate fizica dupa un virus misterios ) si leclerc sa valorifice aproape intreg potentialul acestui reper vizual si tehnic al F1 in 2020 : SF1000!!!
    5 4
  • Eu zic ca cei de la Ferrari s-au cam saturat sa ii bata pe toti in testele libere iar in curse sa admire mai tot timpul esapamentul Mercedes( si cate odata RedBull)
    De aceea sunt sigur ca nu au scos untul din masina aia, s-au multumit numai sa testese la maxim anumite componente. Primul a cedat motorul, ceea ce este o sansa buna sa faca un upgrade inca de pe acum
    Nostim m-i se pare Mercedes, care de teama ca Ferrari si Redbull vor fi la acelasi nivel cu ei au ajutat la crearea unei masini cu aspiratii de podium: Racing Point
    6 0
  • The Dot tu sigur ai convid19 la cit aberezi
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru