Epsilon Euskadi spera sa intre in F1 in 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 24.03.2010
Epsilon Euskadi a confirmat ca va depune o cerere pentru inscrierea in sezonul 2011 al Formulei 1.

Epsilon Euskadi a fost una dintre numeroasele echipe care au aplicat pentru un loc pe grila de start a Formulei 1 in sezonul 2010, insa FIA a dat castigat de cauza celor de la Virgin Racing, Lotus Racing, Hispania Racing si USF1.

Dupa ce echipa americana a ratat prezenta in competitie din cauza problemelor financiare, FIA a anuntat recent ca a redeschis procesul de selectie pentru cea de-a 13-a echipa, iar Epsilon Euskadi a confirmat interesul de a participa in Formula 1 incepand de anul viitor.

Echipa are sediul in regiunea Vitoria din nordul Spaniei, acolo unde detine o facilitate moderna pentru constructia monoposturilor, iar proiectul este condus de Joan Villadelprat.

Epsilon isi propune sa-si asigure resursele financiare inainte de a aplica pentru un loc pe grila de start, in contextul in care termenul limita impus de FIA este 15 aprilie. Numele echipei care va debuta in Formula 1 in 2011 va fi anuntat de forul mondial in luna iulie.

Via | Joe Saward

Taguri: Epsilon, FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru