Epsilon, increzatori ca vor concura in F1 in 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 06.05.2010
Epsilon Euskadi sunt optimisti in privinta sanselor de a participa in sezonul 2011 al Formulei 1, in ciuda faptului ca nu au inca resurse financiare.

Epsilon Euskadi este una dintre echipele care nu a fost acceptata pe grila de start in acest an, insa spaniolii s-au inscris din nou in cursa care va decide a 13-a echipa in competitie pentru 2011.

Chiar daca munca la fabrica a continuat intr-o anumita masura pe tot parcursul anului, Epsilon Euskadi trebuie sa-si convinga sponsorii sa ramana alaturi de echipa si in aceasta noua provocare, chiar daca au fost dezamagiti de ratarea primei sanse.

“Evident, din iunie-iulie am continuat sa lucram la proiect, dar la o rata diferita. A fost o dezamagire mare pentru oamenii care erau in spatele nostru din punct de vedere comercial. Acum avem o noua sansa si misiunea mea este sa sa-i recompensez pe acesti oameni. In acest moment lucram la aspectul financiar. Pentru acest an nu am inca resurse financiare, dar ma apropii foarte mult si sper ca vom putea convinge FIA ca avem mijloace economice pe termen lung”, a declarat Joan Villadelprat, seful echipei Epsilon Euskadi.

Oficialul spaniol a admis ca proiectul unei echipe de Formula 1 trebuie realizat pe termen lung si crede ca Epsilon va avea nevoie de 4 ani pentru a ajunge o echipa stabila pe grila de start a Formulei 1.

Via | Autosport | Foto: Epsilon Euskadi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru