F1: Aston Martin confirmă data lansării monopostului din 2023

de Tiberiu Safta
Sambata, 17.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a confirmat oficial data lansării noului său monopost de Formula 1 din 2023. Viitoarea mașină de competiție, botezată AMR23, va fi dezvăluită în 13 februarie.

Echipa cu sediul la Silverstone este prima de pe grilă care confirmă data lansării viitorului monopost de Formula 1 din 2023. Aston Martin va dezvălui noul AMR23 în 13 februarie, iar evenimentul va avea loc în apropiere de circuitul care găzduiește Marele Premiu al Marii Britanii.

Viitorul monopost va avea în continuare o unitate de putere furnizată de Mercedes. Pentru noul sezon, linia de piloți a echipei verzi va fi alcătuită din dublul campion mondial Fernando Alonso, în primul lui an pentru noua echipă, și de către canadianul Lance Stroll.

Spaniolul vine în locul lui Sebastian Vettel, care s-a retras din Formula 1 la finalul sezonului 2022. Calendarul Formulei 1 va include 24 de etape anul viitor. Prima dintre ele va fi Marele Premiu din Bahrain, programat în 5 martie.

via Aston Martin F1

Comentarii (3)

  • Omu’
    Tractorul verde
    15 4
  • Vine Alonso și-l va transforma în „tractor made în China” adică puțin fiabil. În 2022 nu a terminat 9 curse. Are „darul” ăsta. Aston Martin și anul trecut a prezentat timpuriu mașina. Cred că-i o provocare pentru ceilalți.
    12 11
  • Ocon și Alonso au schimbat același nr de motoare... Renault.
    Alonso a abandonat de pe poziții serioase din cauza Renault. Să renunți de câteva ori la locurile 5 sau 6 și să-l vezi pe Ocon cum se bate pe burtă că are 5 puncte în plus... ura și la gară!
    8 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru