F1: Carlos Sainz, cel mai rapid în primele antrenamente din Monaco

de Alexandru Monenciu
Vineri, 26.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Carlos Sainz, pilotul celor de la Ferrari, a fost cel mai rapid în primele antrenamente libere din Marele Premiu al Principatului Monaco. Fernando Alonso a încheiat sesiunea pe locul 2.

Prima sesiune de antrenamente libere din Marele Premiu al Principatului Monaco a ajuns la final. Nu a fost lipsită de evenimente, fiind de două ori întreruptă de steaguri roșii.

Prima dată din cauza lui Nico Hulkenberg care a lovit parapetul cu roata stânga-spate la primul viraj după tunel, iar a doua oară din cauza unui incident în care a fost implicat Alexander Albon. De fapt, sesiunea s-a încheiat sub steag roșu în urma acestui ultim incident. 

Cu un rezultat de 1 minut și 13.372 secunde, Carlos Sainz a fost cel mai rapid în primele antrenamente. Fernando Alonso a terminat pe locul 2, la o distanță de 0.338 secunde, iar Lewis Hamilton la o diferență de 0.663 secunde față de lider.

Restul topului 10 a fost ocupat, pe rând, de Sergio Perez, Charles Leclerc, Max Verstappen, Lando Norris, Esteban Ocon, Lance Stroll și Alexander Albon.

via Formula 1

Comentarii (4)

  • is doar antrenamente..era frumos si un tabel totusi..

    cam bronzat in poza, zici ca e indan sau arab..bine, si romanii s-au cam bronzat in ultimii 30 de ani..
    9 13
  • Punctele se acordă duminică. Aglomerație mare pe pistă, n-au reușit să pregătească nimic, nici calificări nici cursa. Și au venit mulți cu modificările pe care trebuia să le testeze duminica trecută. Ce ți-e și cu ploile acestea!
    8 0
  • bobita
    Doar un accident poate împiedica Red Bull să câştige, încă nu au rival - FIA are de lucru dacă nu vrea ca F1 să ajungă în derizoriu... lipsa comentariilor spune multe.
    19 12
  • @agramat
    S-a spart balonașul Perez.

    Septuplul campion mondial e o flașnetă, F1 este mai interesantă decât oricând. :)))

    Dar ce frumos era când Hamilton îl bătea pe Bottas. :)))

    Ai în continuare și versiunea cu Bottas bătut de Zhou, un chinez mediocru la nivelul lui Hamilton
    12 52

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru