F1 Champ 2010: O noua grafica

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.03.2010
F1 Champ 2010 va beneficia de o grafica complet schimbata ca urmare a numeroaselor modificari in structura grupelor valorice.

Schimbarile survenite in componenta grupelor valorice si in modul de selectie a itemilor au condus la necesitatea de a dezvolta o grafica complet noua pentru F1 Champ 2010.

Grafica va fi una intuitiva si va permite alegerea cu usurinta a pilotilor si echipelor pentru fiecare eveniment oficial. Astfel, dupa alegerea pilotilor pentru unul dintre evenimentele oficiale, acesta va deveni automat indisponibil pentru celelalte evenimente oficiale, insa numarul ulterior de schimbari pe parcursul celor doua saptamani dintre Marile Premii este nelimitat.

Pe de alta parte, grafica va pune mai mult accent pe fotografiile pilotilor si ale monoposturilor comparativ cu editiile precedente, iar punctajul obtinut va putea fi vizualizat in permanenta pe pagina principala a concursului.

Ramaneti alaturi de Automarket pentru a afla un nou indiciu pe parcursul zilei de joi referitor la modul de selectie al pilotilor din ultima grupa valorica, care va contine numai 4 piloti.

Comentarii (9)

  • punctarea stirilor
    Acum ati elucidat si problema punctarii stirilor. Deci raman!
    0 0
  • Selectare itemi ...
    Spuneti ca un item (pilot inacest caz) o data selectat pentru un eveniment oficial ramane blocat pana la sfarsitul Marelui Premiu respectiv. Intrebarea este pana la ce moment al desfasurarii evenimentelor apartinand unui Mare Premiu trebuie selectati itemii, astfel incat ei sa ramana blocati pentru celelalte evenimente ce urmeaza sa se desfasoare in cadrul acelui Mare Premiu ?
    Intreb acest lucru deoarece s-ar putea selecta itemii pe rand in functie de zilele de desfasurare si la un moment (spre finalul weekend-ului) ar trebui sa fie "folositi" toti itemii din acea grupa sau sa se "blocheze" pe masura ce avanseaza evenimentele Marelui Premiu. P.S. Folosesc expresia "Mare Premiu" pentru a ingloba toate evenimentele ce tin de ea si anume: antrenamentele libere, calificarea si cursa propiu zisa, de aceea poate pare o exprimare repetitiva... Despre grafica pe care o veti pune la dispozitia userilor, o asteptam sa fie intuitiva, clara si ... "desteapta" ... asa ca pentru userii de F1 CHAMP...!
    0 0
  • @hoyad
    Itemul selectat in antrenamente libere 1 nu va putea fi selectat pentru un alt eveniment si va aparea ca blocat atunci cand utlizatorul trebuie sa selecteze un pilot pentru Al2, Al3, calificari sau cursa. Dar itemul pentru AL1 poate fi modificat in orice moment al saptamanii, iar acest lucru este valabil pentru toate evenimentele oficiale. Raspunsul la intrebare este: pana cand incepe evenimentul respectiv.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @F1 Champ 2010
    Se vedem cum este si dupa aia ne dam cu parerea. Cel putin eu care sunt curios, cat de mult/putin o sa-mi placa vedem marti :)
    0 0
  • Cel mai
    superb va fi atunci cand se muta si pilotii in grupele valorice in functie de rezultatele din fiecare etapa. In mare am cam inteles cum se va desfasura totul pe parcursul unei etape...sa vedem cum va fi practica, ca asta ne omoara :)) Multa bafta tuturor cunoscutilor si prietenilor care se inscriu in concurs! Astept si informatiile despre premii, impreuna cu regulamentul complet.
    0 0
  • ...ca bine zici de premii...!
    Asa te vreau Ally ! Imi place gandirea ta pozitiva ...! Bineinteles ca astepti premiile... Presupun ca iti doresti niscai medalii... ! Iti dai seama cum ar arata intr-o vitrina pe langa alte trofee (sic!) ... Cred ca abia astepti sa stii ce efigii vor fi imprimate pe fetele medaliilor..., dar cred ca ne putem multumi in loc de portretele noastre (sic!) de reprezentari/desene ale circuitelor F1... Deci, chiar sunt curios, cu ce vor fi gratulati de catre organizatori, userii F1 CHAMP cocotati pe podiumurile de premiere la etapa si la general... In incheiere un salut pentru una dintre prietene: "Ave, Ally_great, morituri te salutant !" (cine vrea...poate inlocui "morituri" cu "useri"... :-) )
    0 0
  • Hai sa fim optimisti!
    Hoyad, eu zic ca lucrurile vor decurge excelent dupa sistemul acesta, nu stim inca ce se intampla cu punctearea stirilor, dar banuiesc ca vom afla in curand si asta. M-am pregatit cu un mouse nou ,tocmai pentru a click-a echipa de vis :D Ar fi 2 medalii pe care le vreau (sic, sic!) si chiar nu conteaza ce modele ar avea inscriptionate... vedem cum le obtinem si cum le impartim :P
    0 0
  • rog lamurire:)
    salut. am si eu o intrebare (desi s-ar putea sa se fii raspuns la ea deja)...pentru ultima grupa valorica devreme ce sunt doar 4 piloti deci poti sa alegi piloti pentru 4 evenimente cum se poate sa scot de la un eveniment un pilot ales in prealabil (poate ca ma decid ca pentru antrenamentele libere 1 sa nu aleg nici un pilot dupa ce am ales deja un pilot cu cateva zile inainte)...oricum asta e valabil defapt pentru orice grupa. merci anticipat.
    0 0
  • da
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru