F1 Champ: Câştigătorii etapei a 15-a

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 26.09.2010
Vă prezentăm lista câştigătorilor celei de-a 15-a etape din cadrul concursului F1 Champ.

Fernando Alonso nu le-a înşelat aşteptările utilizatorilor care l-au selectat în cea mai puternică grupă din concursul F1 Champ, reuşind să aducă 100 de puncte suplimentare prin stabilirea celui mai rapid tur.

În schimb, Nico Rosberg a fost alegerea ideală a celei de-a două grupe, chiar dacă Robert Kubica a făcut o cursă foarte bună, în special după a doua intrare la boxe.

În privinţa grupelor dedicate echipelor, Red Bull a obţinut cele mai multe puncte graţie locurilor 2 şi 3 ocupate de Sebastian Vettel şi Mark Webber, în timp ce Williams a defilat fără emoţii în a doua urnă.

Pentru a afla echipa ideală în concursul F1 Champ corespunzătoare Marelui Premiu al Spaniei, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter-ul de Formula 1. Echipa ideală va fi expediată în cursul serii de duminică.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Câştigătorii celei de-a 14-a etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 15" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL). Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Clasamentul complet al etapei a 15-a poate fi vizualizat aici.

Iată lista câştigătorilor celei de-a 15-a etape a concursului F1 CHAMP 2010:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  stefank13  7442  100 RON si tricou F1 Champ
 2  fullfast  7372  Tricou F1 Champ
 3  STiS  7369  Tricou F1 Champ

 

Conform regulamentului, după primele patru etape, componenţa grupelor valorice din concursul F1 Champ se modifică la finalul fiecărei curse.

Schimbările sunt evidenţiate în panoul de control (necesită logare) al fiecărui user înscris în concursul F1 Champ şi reflectă clasamentul general disponibil pe site-ul oficial al Formulei 1 (clasament piloţi | clasament constructori).

Comentarii (4)

  • Felicitari
    Felicitari castigatorilor ferraristi, daca nu abandona Heidfeld probabil ca trebuia sa castig, poate data viitoare sau la anul ca anu asta nu am bifat primele 3 curse si sunt la general pe 387 parca...chiar sunt curios daca primii 5 l-au avut pe Heidfeld in cursa...
    4 1
  • F1-zone
    l-au avut:).Felicitari castigatorilor.
    1 0
  • berto23
    stai linistit ca si eu l-am avut pe heidfeld..
    1 0
  • Felicitari
    Felicitari premiatilor ! Sunt convins ca majoritatea l-au avut pe Heifeld ... asa cum l-am avut si eu ... :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru