F1 Champ: Câştigătorii etapei a 17-a

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 24.10.2010
Vă prezentăm lista câştigătorilor celei de-a 17-a etape din cadrul concursului F1 Champ.

Marele Premiu al Coreei de Sud a produs una dintre cele mai mari răsturnări de situaţie în concursul F1 Champ din acest sezon. În urma abandonurilor suferite de cei doi piloţi ai echipei Red Bull, Sebastian Vettel şi Mark Webber, putinii utilizatori care au mizat pe Fernando Alonso şi Ferrari au câştigat puncte preţioase.

Cea mai mare schimbare apare însă în clasamentul general, acolo unde userul Crismar59, câştigătorul F1 Champ 2009, a devenit lider după ce şi-a jucat una dintre ultimele şanse la primul loc prin selectarea Scuderiei Ferrari în cursă.

"Am riscat pe Ferrari pentru că altă şansă nu aveam să ajung în faţă, ştiind că cei mai mulţi merg pe Red Bull. Şansa surâde uneori celor care riscă. Mi-a ieşit de data asta! Va fi un final palpitant pe pistă şi în concurs, aşa cum am mai scris în trecut. Baftă tuturor!", a scris Crismar59 într-un comentariu postat la cronica cursei de la Yeongam.

Pentru a afla echipa ideală în concursul F1 Champ corespunzătoare Marelui Premiu al Coreei de Sud, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter-ul de Formula 1.

Echipa ideală va fi expediată în cursul serii de duminică.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Câştigătorii celei de-a 17-a etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 17" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL). Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Clasamentul complet al etapei a 17-a poate fi vizualizat aici.

Iată lista câştigătorilor celei de-a 17-a etape a concursului F1 CHAMP 2010:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  Gonzalesz
 8610  100 RON si tricou F1 Champ
 2  nichi74  8541  Tricou F1 Champ
 3  crismar59  8360  Tricou F1 Champ

 

Conform regulamentului, după primele patru etape, componenţa grupelor valorice din concursul F1 Champ se modifică la finalul fiecărei curse.

Schimbările sunt evidenţiate în panoul de control (necesită logare) al fiecărui user înscris în concursul F1 Champ şi reflectă clasamentul general disponibil pe site-ul oficial al Formulei 1 (clasament piloţi | clasament constructori).

Comentarii (11)

  • Felicitari castigatorilor!
    Felicitari castigatorilor! Am avut o zi super. Locul 1 la general si locul 3 in cursa. Asteptam de la inceputul concursului NOUL tricou. Din cele vechi am colectie :)))
    11 1
  • Felicitari !
    Crismar ai reusit sa ajungi pe primul loc si pentru acest fapt meriti toate laudele !
    In primul an (2007) ai castigat F1CHAMP, acum ai o noua sansa si ramane sa vedem ce pilot iti va aduce acesta victorie...
    Avantajul tau ar trebui sa fie hotarator, trebuie doar sa fi atent si asta-i tot !
    Profita de aceasta sansa (eu voi tine minte multi ani de cursa din Japonia...[ :( ] si transfoma-ti un an de multa munca (cu numeroase suspine, dar si zambete) intr-o VICTORIE finala.
    Felicitari sincere si tine-o tot asa !
    P.S. Din partea mea...sa fi linistit...nu mai pot sa te ajung... :)
    6 0
  • FELICITARI
    FELICITARI CASTIGATORILOR. MA BUCUR CA IN SFARSIT AM INTRAT IN PRIMII 3 .DUPA 3 ANI . BRAVO LOCUL 1
    3 0
  • Comentariu la articol
    Citind comentariul administratorului, felicit (pentru elogiile aduse lui crismar), dar si regret (pentru uitarea altor "number one" de pe parcursul concursului), ca pana acum doar de data aceasta au fost aduse laude userului care a rasturnat situatia in clasamentul F1 CHAMP.
    Dina acest motiv, nu am vrut sa scriu in postul anterior, despre acest fapt, acolo mi-am transmis felicitarile mele acestui user extraordinar, pe nume "crismar".
    3 1
  • @crismar
    Am uitat sa-ti spun ca "noul" tricou pe care-l astepti...este de fapt "vechiul" tricou de anul trecut... :)
    0 2
  • F1-zone
    Crismar
    Crismar, felicitari, cred ca esti desprins in castigator, ai riscat cu inteligenta si pentru asta meriti sa castigi.Elogiile mele sincere.
    6 0
  • Felicitari!
    In primul rand lui Crismar, care joaca cu la fel de multa pasiune ca si in primul sezon!
    @hoyad - o sa tii minte cursa din Japonia, cum o tin eu minte pe cea din China 2008 (la fel in acelasi punct critic din campionat); tarile cu "ochii mici" se pare ca ne marcheaza :))
    5 0
  • Multumesc! @hoyad @ F1-zone @ally_great
    @ hoyad Stiam ca e un tricou nou anul acesta!!! :((
    @ F1-zone Multumesc ptr "elogii" dar mai sunt 2 etape si se pot intampla multe. Nu e inca jucat concursul.
    @ ally_great Intr-adevar, Alina alias ally_great, buna mea prietena are dreptate, joc cu aceeasi pasiune ca in primul an de concurs. Ma pasioneaza acest concurs.
    Multumesc, AUTOMARKET pentru concurs!
    Sa auzim de bine!
    3 1
  • cursa nebuna
    Felicitari de noroc si inspiratie...ca de altfel nimeni nu credea ca se va intampla asa ceva in cursa asta!
    A fost pur noroc pt castigatori!
    Are un procent mare in Formula 1 norocul iar in acest noroc se pare ca e minim dublu !
    :)
    Felicitari si pt concurs voua celor de la Automarket!
    3 0
  • crismar59
    Tricourile din acest an sunt complet diferite fata de cele din anii precedenti. Mai multe detalii si chiar si o poza aici: http://formula1.automarket.ro/stiri/iata-cum-arata-tricourile-f1-champ-2010-29412.html
    1 0
  • @Daniel Popescu
    Multumesc! Stiam ca tricourile sunt diferite. Am din toate cele pe care le-ati oferit pana acum ca drept premiu pentru prestatiile noastre. Din nou va multumesc pentru concurs, chiar daca uneori am fost critic la adresa concursului (in anii trecuti cand trebuia sa fim zi de zi pe site). Finalul va fi palpitant.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru