F1 Champ: Câştigătorii etapei a 18-a

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 08.11.2010
Vă prezentăm lista câştigătorilor celei de-a 18-a etape din cadrul concursului F1 Champ.

Marele Premiu al Braziliei a fost unul al contrastelor, în care surprizele de sâmbătă au precedat un rezultat cât se poate de previzibil în cursa de duminică.

Nico Hulkenberg a ţinut capul de afiş al calificărilor şi a obţinut pole position-ul într-o manieră extrem de surprinzătoare, într-un moment în care cei mai mulţi uşeri au mizat pe Felipe Massa. În schimb, alegerea pentru cursa a fost una logică, iar Sebastian Vettel nu a avut nicio emoţie să se impună în cursa de duminică în fata coechipierului său Mark Webber şi a lui Fernando Alonso.

Pentru a afla echipa ideală în concursul F1 Champ corespunzătoare Marelui Premiu al Brazilia, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter-ul de Formula 1. Echipa ideală va fi expediată în cursul serii de duminică.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Câştigătorii celei de-a 18-a etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 18" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL). Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Clasamentul complet al etapei a 18-a poate fi vizualizat aici.

Iată lista câştigătorilor celei de-a 18-a etape a concursului F1 CHAMP 2010:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  b_toni
 7761  100 RON si tricou F1 Champ
 2  Iceman52  7736  Tricou F1 Champ
 3  loganel  7576  Tricou F1 Champ

 

Conform regulamentului, după primele patru etape, componenţa grupelor valorice din concursul F1 Champ se modifică la finalul fiecărei curse.

Schimbările sunt evidenţiate în panoul de control (necesită logare) al fiecărui user înscris în concursul F1 Champ şi reflectă clasamentul general disponibil pe site-ul oficial al Formulei 1 (clasament piloţi | clasament constructori).

Comentarii (8)

  • F1 Champ
    Eu cred ca, mult mai interesant ar fi acest concurs, daca nu s-ar "permite modificari in F1 Champ" in "timpul wekendului"....sa se permita de facut alegerile piloti-bolizi, pina Vineri. Astfel, acest concurs ar fi mult mai intrigant si imprevizibil.
    2 2
  • F1Champ
    Ar fi imprevizibil, dar ar suna mai mult a loterie, nu a magaer de F1.
    4 0
  • F1Champ
    Scuze ..."manager"
    3 0
  • oricum
    ar fi tot loterie e:si in formatul actual,si in cel propus de toreador023.
    4 0
  • F1 Champ
    Actualul format e foarte bun.Loterie exista si in F1 nu doar in F1 Champ.
    4 1
  • F1 Champ
    Fara doar si poate e cea mai buna editie a concursului. Am terminat etapa pe locul 9 (cel mai bun de anul acesta) cu o strategie agresiva :D Daca totul e loterie, mai lipsesc pariurile care cred ca ar "scutura" si mai tare clasamentele.
    Felicitari castigatorilor acestei etape! E posibil sa avem un dublu campion mondial F1 Champ. Multa bafta Cristi!
    4 0
  • @ally_great
    Multumesc pentru urari! Va fi o etapa "TARE" atat pe pista cat si aici in cadrul concursului nostru. Este destula loterie in cadrul concursului dar sansele sunt la fel pentru toti. Depinde de inspiratie si mai ales de noroc in multe situatii, dar nu poti castiga mereu numai cu noroc, mai trebuie sa pui si capul la contributie. bafta tuturor!
    6 0
  • probleme tehnice
    sper sa fie un concurs corect deja incep sa am dubiii
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru