F1 Champ: Câştigătorii etapei a 7-a

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 30.05.2010
Vă prezentăm lista câştigătorilor din cadrul celei de-a şaptea etape a concursului F1 Champ.

Incidentul dintre Mark Webber şi Sebastian Vettel din turul 40 al Marelui Premiu al Turciei a stabilit în mare măsură câştigătorii celei de-a şaptea etape din cadrul concursului F1 Champ.

Chiar dacă Lewis Hamilton a fost alegerea ideală din grupa a doua valorică, nu puţini au fost cei care au sperat că Sebastian Vettel va întrerupe şirul de victorii al coechipierului său.

Din păcate pentru aceştia, germanul a fost nevoit să abandoneze la capătul unui duel agresiv cu Webber, iar şansele acestora de a câştiga etapa s-au risipit. În schimb, diferenţa dintre primii doi clasaţi ai etapei a fost de numai 12 puncte, una dintre cele mai mici din această ediţie a concursului. În plus, ocupantul locului 3 a terminat la 15 puncte de locul 2, fapt ce evidentiatiaza încă o dată echilibrul din această rundă.

Pentru a afla echipa ideală în concursul F1 Champ corespunzătoare Marelui Premiu al Spaniei, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter-ul de Formula 1.

Echipa ideală va fi expediată în cursul serii de duminică.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Câştigătorii celei de-a şaptea etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 7" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL). Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Clasamentul complet al etapei a şaptea poate fi vizualizat aici.

Iată lista câştigătorilor celei de-a şaptea etape a concursului F1 CHAMP 2010:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  vulploi
 7712  100 RON si tricou F1 Champ
 2  llevell  7700  Tricou F1 Champ
 3  alexlille  7685  Tricou F1 Champ

 

Conform regulamentului, după primele patru etape, componenţa grupelor valorice din concursul F1 Champ se modifică la finalul fiecărei curse.

Schimbările sunt evidenţiate în panoul de control (necesită logare) al fiecărui user înscris în concursul F1 Champ şi reflectă clasamentul general disponibil pe site-ul oficial al Formulei 1 (clasament piloţi | clasament constructori).

Comentarii (5)

  • rayn380
    F1 Champ
    Cel mai bun loc castigat de mine intr-o etapa de F1 Champ, locul 9......Am prins lozul castigator in cursa, de fapt cele mai multe puncte au venit la cursa.....Sper sa prind intr-un final si un podium. Oricun, felicitari castigatorilor!
    6 0
  • felicitari castigatorilor
    abandonul lui Vettel a contat foarte mult pt mine, dar asta e...
    3 0
  • @Automarket
    Cam jenant
    Mi se pare de toata jena ca, la traficul pe care vi-l fac acesti useri, sa acordati aceleasi premii ca acum 3 sau 4 ani cand ati inceput. Pacat ca va bateti joc....
    4 0
  • explicatie!!!!!
    Va rog ptr cultura mea generala vis-a-vis de acest concurs ???
    de ce McLaren a primit numai 950 pct???? sau numai eu primesc pct mai putine????
    0 1
  • razvan_franc
    pentru CA:
    Locul 1 (Lewis Hamilton) - 1000 puncte
    Locul 2 (Jenson Button) - 900 puncte
    McLaren - 1000 + 900 = 1900/2 = 950
    Dupa matematica mea.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru