F1 Champ: Castigatorii etapei a cincea

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 09.05.2010
Va prezentam lista castigatorilor din cadrul celei de-a cincea etape a concursului F1 Champ.

Prima cursa europeana a sezonului 2010 al Formulei 1 a adus si primele surprize in concursul F1 Champ. Calificarile si cursa au fost castigate de unul dintre pilotii din a doua grupa valorica,  Mark Webber, in timp ce Ferrari a obtinut mai multe puncte decat McLaren in prima grupa a constructorilor dupa abandonul suferit de Lewis Hamilton in ultimele secvente ale cursei.

Intre timp, alegerea pilotilor pentru ultimele grupe a fost ingreunata de numeroasele probleme de fiabilitate ale noilor echipe prezente in competitie. Asa cum era de asteptat, Williams si Toro Rosso au reprezentat cele mai bune solutii pentru a doua grupa valorica a constructorilor.

Pentru a afla echipa ideala in concursul F1 Champ corespunzatoare Marelui Premiu al Spaniei, tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletter-ul de Formula 1. Echipa ideala va fi expediata in cursul serii de duminica.

ANUNT FOARTE IMPORTANT:

Castigatorii celei de-a cincea etape a concursului F1 CHAMP trebuie sa confirme premiul obtinut in termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie sa aiba subiectul "Castigator F1 Champ - Etapa 5" si sa contina urmatoarele date: nume, prenume, adresa completa (inclusiv codul postal), numarul de telefon, precum si marimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL).

Castigatorii care nu isi revendica premiul in termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul sa intre in posesia acestuia.

Clasamentul complet al etapei a cincea poate fi vizualizat aici.

Iata lista castigatorilor celei de-a cincea etape a concursului F1 CHAMP 2010:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  jank
 7544  100 RON si tricou F1 Champ
 2  thomas  7480  Tricou F1 Champ
 3  noif1  7417  Tricou F1 Champ

 

Conform regulamentului, dupa primele patru etape, componenta grupelor valorice din concursul F1 Champ se modifica la finalul fiecarei curse.

Schimbarile sunt evidentiate in panoul de control (necesita logare) al fiecarui user inscris in concursul F1 Champ si reflecta clasamentul general disponibil pe site-ul oficial al Formulei 1 (clasament piloti | clasament constructori).

Comentarii (6)

  • felicitari castigatorilor
    5 0
  • Andrei
    Champ
    Nu e usor de castigat o etapa asa ca, va felicit!
    5 0
  • Berto23
    Info
    Cate conturi sunt in F1 CHAMP????
    Unde pot sa vad lucrul asta??
    Cum pot vedea ultimul loc participant???
    2 0
  • Berto23
    in jur de 3000, odata am numarat, dar nu mai stiu exact
    1 0
  • mircea
    @Berto23, @atiturko
    La ora asta sunt fix 3600.
    1 0
  • Berto23
    Multumiri
    Multumesc pentru raspuns, am crezut ca este o cale mai usoara fara sa numar grila cu grila, deci daca nu am participat la primele 3 curse stau bine pe locul 9sute si ceva.....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru