F1: Haas oferă primele imagini cu grafica monopostului din 2024

de Alexandru Monenciu
Vineri, 02.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Haas au publicat primele imagini cu grafica monopostului din 2024. Denumit VF-24, acesta va debuta dinamic în 11 februarie, pe circuitul de la Silverstone.

Debutul sezonului 2024 din Formula 1 se apropie cu pași repezi, tocmai de aceea echipele încep deja să dezvăluie grafica monoposturilor care vor alerga, anul acesta, în Marele Circ.

Azi facem cunoștință cu noul VF-24, monopostul echipei americane Haas. Deși vorbim, momentan, despre o serie de randări pe calculator, pentru a putea admira grafica, monopostul Haas va debuta dinamic în 11 februarie, pe circuitul Silverstone.

În 2024, piloții rămân aceeași, adică Kevin Magnussen și Nico Hulkenberg. Nu același lucru se poate spune și despre șeful echipei, având în vedere că Guenther Steiner a demisionat în urmă cu câteva săptămâni.

Locul său va fi luat de Ayao Komatsu.

via Formula 1

Comentarii (2)

  • Gene Haas
    „ Abia aștept să văd VF-24 rulând și concurând – un sentiment pe care știu că îl împărtășesc cu partenerii noștri [MoneyGram], dar si cu întreaga echipă.
    Avem in Nico Hulkenberg și Kevin Magnussen o pereche grozavă de șoferi, experiența lor se va dovedi din nou neprețuită pe măsură ce ne dezvoltăm programul de-a lungul anului.
    Am folosit acest extrasezon pentru a pune în aplicare acele proceduri pentru a fi semnificativ mai competitivi și, în cele din urmă, pentru a îmbunătăți major performanța noastră generală.
    În curând vom vedea cum ne descurcăm."
    3 2
  • Ayao Komatsu
    „Ne așteaptă mult de lucru pentru a progresa și a ne crește performanța, dar toți cei de aici sunt foarte motivați și dornici să se îndrepte cu VF-24 spre acele rezultate vizate de cei mai exigenti fani ai nostri.
    Știu că ne vom maximiza timpul în Bahrain cu toate ajustarile pe care trebuie să le facem pentru a nu asocia termenul performanta doar cu o notiunea abstracta in cadrul HaasF1.
    Abia așteptăm să pornim și să începem sezonul.”
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru