F1: Mercedes anunță data lansării monopostului W14 din 2023

de Tiberiu Safta
Vineri, 13.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a anunțat oficial data lansării viitorului său monopost de Formula 1 pentru sezonul 2023. Noua mașină de concurs, botezată W14, va fi lansată în 15 februarie.

Cea mai de succes echipă din istoria recentă a Formulei 1 a dezvăluit oficial data lansării noului său monopost pentru sezonul 2023. Mașina de concurs va fi botezată W14 și va fi dezvăluită publicului în 15 februarie.

Cu această mașină, Mercedes speră să revină în fruntea plutonului după un sezon 2022 foarte dezamăgitor. Anul trecut, echipa germană a avut doar o singură victorie, în Brazilia, mulțumită lui George Russell. În schimb, septuplul campion mondial Lewis Hamilton nu a reușit să câștige nicio cursă. Este pentru prima dată când pilotul britanic nu a reușit să aducă cel puțin o victorie într-un sezon.

Pentru 2023, linia de piloți rămâne neschimbată, cu Hamilton și Russell piloți titulari, în timp ce Mick Schumacher, fost pilot la Haas, devine pilot de rezervă al echipei germane. Toto Wolff rămâne șef de echipă și în acest an.

Noul sezon de Formula 1 va începe în 5 martie. Atunci este programată prima etapă din calendar, care va avea loc în Bahrain.

Până atunci, toate echipele vor participa la testele oficiale din pre-sezon, programate în perioada 23-25 februarie.

via Mercedes

Comentarii (1)

  • Vowles directorul de strategie de la mercedes a fost numit Șef de echipă la Williams.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru