F1 Miami: George Russell, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere

de Alexandru Monenciu
Sambata, 07.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După a doua sesiune de antrenamente libere plină de incidente, George Russell a stabilit cel mai rapid timp al zilei. Locul doi a fost ocupat de Charles Leclerc, iar Sergio Perez a completat podiumul.

Marele Circ poposește în acest weekend la Miami. Toți piloții au început cea de-a doua sesiune de antrenamente libere pe pneuri de compoziție medie, iar Carlos Sainz a stabilit cel mai rapid timp în aceste condiții (1 minut și 31.463 secunde).

Sergio Perez a pierdut controlul monopostului în virajul 8, dar apoi a reușit un timp de loc 2. Desigur, lucrurile nu aveau să rămână așa.

Sainz a adus primul steag roșu atunci când s-a oprit în parapet, în virajul 14, cu 40 de minute rămase din sesiune. Antrenamentele au fost reluate 9 minute mai târziu, dar imediat Max Verstappen a fost nevoit să abandoneze din cauza unei probleme hidraulice.

Piloții au trecut apoi pe pneuri soft, cele cu aderență maximă. Cu acestea, George Russell a stabilit cel mai rapid timp al zilei, de 1 minut și 29.938 secune. Britanicul de la Mercedes-AMG F1 Petronas a fost cu 0.106 secunde mai rapid decât Charles Leclerc.

Sergio Perez a încheiat podiumul celei de-a doua zile de antrenamente libere pe circuitul din Miami.

Restul topului 10 a fost completat, pe rând, de Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Lando Norris, Pierre Gasly, Zhou Guanyu, Esteban Ocon și Kevin Magnussen.

via Formula 1

Comentarii (11)

  • Marius
    Hopa Mavrick, vine și Mercedes,e nasola rău la "Ferrari".
    7 9
  • Marius
    Am vrut sa zic"Fierrari".
    4 8
  • Haterii și frustrați...
    Da mă, era să facă Mercedes 1-2, chiar au revenit și sunt o mare amenințare pentru RBR și Ferarri !
    0 0
  • Mircea Badea
    ma intreb cum se mint acum fanii lui vetel si ham...
    5 1
  • @Marius ... si au venit ... la 0,9 sec, nu la una intreaga ... vai mama lor, i-a incalecat pana si Bottas ! Calm, calm cat cuprinde, mai ai mult de suferit !
    8 1
  • Marius
    Mavrick, iar te exprimi sub alte pseudonime, se pare ca tu ești definiția frustrarii
    1 7
  • Marius
    @!!!,Se pare ca ma confunzi, amice, nu sunt "cu" Mercedes, doar îmi place sa vad cum va "aprindeți" aici, voi ăștia, adulatorii "calutului cocoșat", pardon cabrat:)))))))
    2 6
  • @Marius
    Nu esti cu Mercedes ... nu esti cu Red Bull ... urasti Ferrari ... sa nu-mi spui ca esti cu Williams !!! Neee, cred ca de fapt esti unul din baietii papaya sub acoperire, unul dintre frustratii care plang si acum pentru suta de milioane platite pentru furtul intelectual de la ... Ferrari ! Si pentru lectiile primite de la Schumacher ! Si pentru ca v-au lasat fara Raikkonen ! Si pentru ca nu veti mai fi niciodata ce-ati fost pe vremea lui Senna ! Samd !
    7 1
  • Eu iti spun care e asemanarea dintre Marius si Joker (din filmul "Batman"): speranta si veselie uriasa chiar și-n caz de nereusita; la capitolul asta l-as adauga si pe Costel.
    Acum, tu spune-mi diferentele (d.p.d.v. moral) dintre Joker si acestia.
    Pe Joker eu il consider totusi foarte destept deoarece planurile lui erau intelepte, aproape imposibil de oprit. Pe cand acestia isi fac planuri bazate pe previziuni (de parca ar fi prooroci). Gresesc?
    Bietii de ei sufera de ceea ce se vorbeste pe acest link:
    https://www.hotnews.ro/stiri-opinii-25537082-devenit-ipocrizia-viciu-moda.htm
    4 0
  • Marius
    @!!!Nu ești chiar prostut, cred ca ai terminat 10 clase. La cât ești de perspicace, ți-au dat ăștia și master. Ești un fel de Seneca modern.
    0 3
  • Neutru
    Băieți, calmați-vă, cursa e abia la noapte!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru