F1: Red Bull Racing a dezvăluit monopostul de specificație 2022

de Alexandru Monenciu
Joi, 10.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipa austriacă a prezentat monopostul cu care Max Verstappen și Sergio Perez vor concura în 2022. Șeful Red Bull Racing, Christian Horner, a recunoscut, însă, că, până la prima cursă, monopostul va suferi câteva modificări.

După un sezon 2021 care a împărțit fanii Formulei 1 în două tabere, mai ales spre final, Red Bull Racing a dat campionul mondial la piloți. Este vorba despre Max Verstappen, care va purta numărul 1 în 2022. Sergio Perez rămâne și el alături de echipa austriacă.

Americanii de la Haas au dezvăluit primii monopostul de specificație 2022, iar acum a venit rândul celor de la Red Bull Racing.

Christian Horner a recunoscut, însă, că mașina prezentată este mai degrabă un mic "preview", având în vedere că va suferi câteva modificări până la prima cursă. Motivul? Fiecare echipă vrea să țină secret designul noului monopost cât se poate de mult.

Așa cum bine știi, Honda a părăsit Formula 1. În 2022, Red Bull Racing va folosi, însă, un motor dezvoltat de marca niponă, dar care va fi etichetat sub noua divizie Red Bull Powertrains.

via Formula 1

Comentarii (4)

  • "Christian Horner a recunoscut, însă, că mașina prezentată este mai degrabă un mic "preview"- asta au spus-o mai mulți fani ai acestui sport de pe mai multe siteuri ceea ce-mi dă de înțeles că noile schimbări de regulament dă serios de furcă și sperie chiar și constructorii fruntași din anul precedent. Și eu la rându-mi observ că Red Bull au prezentat mai mult culorile acestui "preview" decât formele, dacă e să țin seama că nu e expus la lumină ci într-o sală întunecoasă.
    2 1
  • Costel
    Horner si RBR au ajuns ca-n 2022 sa se teama de un geriatric pitulat de doua luni al carui mental zdrobit nu-l recomanda nici pentru ocuparea unui loc in tribunele circuitelor de grand-prix, daramite sa-si propuna sa struneasca un monopost de F1 la valori care sa-i permita sa spere ca-l poate detrona pe Schumacher?

    ........in sprijinul fragilitatii fizice a acestuia intervenind pana si Domenicali, cel care a recomandat ca exigenta flexare a articulatiilor trenului inferior inaintea curselor -" take the knee "- sa fie eliminata, numai pentru ca al doilea septuplu sa nu se confrunte cu o situatie stanjenitoare in vazul tuturor, aceia de a fi adunat cu forasul de pe caldaram...

    pana unde o sa escaledeze secretomania?

    chiar o sa se ajunga pana-ntr-acolo incat fiecare echipa sa ocupe un circuit diferit pentru testele de iarna iar spatiul aerian aferent sa fie pazit cu strasnicie pentru a nu se putea obtine vreo frantura de informatie provenita de la o drona inocenta?!?
    0 6
  • Am inteles ca Honda ramane pana va fi schimbata actuala generatie de motoare.
    Straniu totusi ca numele sau nu apare nicaieri pe monopost
    3 0
  • Costel
    Cyrus,
    nu esti inca suficient de rutinat cu atentia distributiva, tocmai de aceea iti transmit ca Honda n-a disparut, HRC ocupa inca partea posterioara a RB18, foto 2&3 sustinand spusele mele.....
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru