F1: Sergio Perez, cel mai rapid în primele antrenamente din 2023

de Alexandru Monenciu
Vineri, 03.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din 2023. Fernando Alonso, acum la Aston Martin, a fost al doilea, iar Max Verstappen al treilea.

După sesiunea de teste din pre-sezon, Formula 1 a revenit pe circuitul Sakhir, din Bahrain, care va găzdui prima etapă din sezonul 2023.

Prima sesiune de antrenamente libere tocmai a ajuns la final. Cu un rezultat de 1 minut și 32.758 secunde, Sergio Perez a fost cel mai rapid. Pilotul celor de la Red Bull Racing a fost urmat de Fernando Alonso, acum la Aston Martin.

Spaniolul a fost la 0.438 secunde în spatele liderului. Max Verstappen a stabilit al treilea rezultat al sesiunii (+ 0.617 secunde față de lider).

Lando Norris a încheiat sesiunea pe locul 4, iar Charles Leclerc pe 5. Lance Stroll a fost al 6-lea, Kevin Magnussen al 7-lea, Zhou Guanyu al 8-lea, Valtteri Bottas al 9-lea și Lewis Hamilton al 10-lea.

Oscar Piastri, Nyck de Vries și Logan Sargeant nu au intrat în top 10.

Sesiunea nu a fost lipsită de evenimente, fiind înregistrate câteva incidente minore, cum ar fi ieșiri în afara pistei sau o "piruetă" care i-a aparținut lui Carlos Sainz.

via Formula 1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru