Fanii germani cred Vettel va bate recordul de titluri al lui Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 19.10.2011
Şase germani din zece consideră că Sebastian Vettel va doborî recordul de şapte titluri mondiale deţinut în prezent de Michael Schumacher.

Michael Schumacher a devenit cel mai titrat pilot din Formula 1 datorită celor şapte titluri mondiale cucerite pe parcursul carierei, performanţă atribuită în special dominaţiei autoritare a Scuderiei Ferrari din prima jumătate a deceniului trecut.

Tocmai dominaţia respectivă a fost considerată un obstacol pentru orice alt pilot să realizeze o performantă similară, însă parcursul excelent al celor de la Red Bull Racing din ultimii doi-trei ani sugerează că Sebastian Vettel ar putea călca pe urmele conaţionalului său.

Acest lucru este evidenţiat şi de un sondaj de opinie realizat de agenţia de presă DPA, potrivit căruia nu mai puţin de 59.5% dintre fanii germani anticipează că Vettel va câştiga minim opt titluri mondiale pe parcursul carierei.

Doar 24.6% dintre germani cred că recordul lui Schumacher va rămâne în picioare pentru totdeauna, în timp ce restul nu s-au pronunţat în această privinţă.

Rezultatele sondajului vin la exact o lună de când fanii germani îi recomandau lui Schumacher să se retragă din Formula 1 la expirarea actualului contract cu Mercedes GP în 2012, întrucât nu mai este capabil să lupte pentru victorii.

Via | GMM

Comentarii (10)

  • Le va da Schumi peste nas cu sondajul lor cu tot
    19 6
  • tracto
    si eu cred ca schumacher va mai lua
    cel putin un titlu (daca nu se retrage anul viitor) deci prin urmare poate sa faca vettel 7 ca le face degeaba :))
    16 4
  • vettel
    ....sper ca vettel sa castige tot pana cand il vad pe alonso plecat de la ferrari ca sa incep sa tin iar cu ferrari........
    13 5
  • @iulianimi
    oricat de mult il urasti pe Alonso va trebui sa-l suporti pana in 2015 ..si omul chiar face o treaba buna la Ferrari la ce monopost are la dispozitie.
    9 2
  • SCHUMY
    Este uimitor cum germani il tradeaza si nu ii ofera sustinerea necesara celui care la inceputul anilor 90 facea acele lucruri uimitoare si deschidea calea catre F1 celorlalti piloti germani. Vettel si toti ceilalti nu au si nu vor avea vreodata stofa lui Schumy hai mai intai sa il vedem pe Schumy intr-un monopost performant si apoi sa vorbim. Chiar si cu o masina care nu se ridica la nivelul celor de la Mclaren Ferrari si Red Bull si tot se bate cateodata de la egal la egal cu ei ex. Monza 2011
    9 0
  • Andrei
    @iulianimi
    Nu este nevoie sa tii tu cu Ferrari. Nici nu cred ca ai tinut vreodata cu cineva, pacat de frustrarea si de ura care roade. Pana la urma vei ramane doar cu ura ta si nimic altceva.
    6 6
  • andrei
    asta e parerea ta si nu poti ,,face,, nimic in parerea cuiva
    2 5
  • Sigur ca da...
    ...si marmota ...astia au impresia ca daca vettel are acum cea mai buna masina o va avea intotdeauna!nu,nu o sa aiba mereu masina cea mai buna si sa vedem apoi ceface,pentru ca sincer nu-l vad la fel de calculat ca schumi.
    Si toate sondajele astea sunt excelente pentru schumi,nu fac decat sa-l ambitioneze si mai tare,dupa ce ca oricum ambitia e.una din calitatile sale de baza.
    6 0
  • Vettel
    Vettel este bun ,piloteaza bine , masina buna(bolidul este super cred ca cel mai fiabil la moment) dar dupa ce a cistigat 2 titluri nu inseamna ca va mai cistiga 5 sau 6 ca sa-l bata pe MSC, deci ramine sa vedem.
    Si Alonso a facut furori cind a cistigat primul titlu si a doilea , a fost declarat "omul anului" .

    P.S. Cred ca Webber are un potential forte bun dar nu are acelesi monopost ca si Vettel.
    6 1
  • Teutonul vs Germanii
    Se pare ca nu numai in Romanica se intampla asta. Deci, si la nemti, unde cica totul este dus catre perfectiune, loialitatea este un subiect delicat. Se pare ca 6 din 10 nemti nu isi dau seama ca numarul pilotilor germani in Formula 1 a crescut datorita lui Schumacher. De asemenea, se pare ca nu tin minte ca tot el a fost cel care a pus Germania pe harta Formulei 1. Si cel mai important, se pare ca nu recunosc, nici chiar ei, inevitabilul cand il privesc in fata, caci Schumi nu se va opri la 7. Hai sa mergem cu gandul putin liber, oare cum ar suna un campion mondial care sa aiba 10 campionate?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru