Ferrari a încercat de două ori să-l recruteze pe Hamilton pentru sezonul 2016

de Daniel Popescu
Marti, 10.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a încercat de două ori pe parcursul anului trecut să-l convingă pe Lewis Hamilton să semneze cu Scuderia pentru sezonul 2016, însă britanicul a refuzat orice negocieri, potrivit presei internaţionale.

Va exista un contract nou. Hamilton va fi cu noi anul viitor, veţi vedea.

Niki Lauda
Presedinte Mercedes
Ferrari a reuşit să-l aducă pe Sebastian Vettel de la Red Bull Racing, însă contractul lui Kimi Raikkonen expiră la sfârşitul acestui an, motiv pentru care echipa italiană analizează opţiunile pe care le are.

Potrivit publicaţiei britanica Mirror, Ferrari a încercat în două rânduri pe parcursul sezonului precedent să-l convingă pe Lewis Hamilton să se alăture echipei. Sursa citată afirmă însă că britanicul a refuzat orice fel de negociere, întrucât anterior a promis celor de la Mercedes că nu va discuta cu alte echipe până când cele două părţi nu decid dacă vor continua colaborarea.

Oficialii celor de la Mercedes au reacţionat rapid la informaţii, iar preşedintele Niki Lauda a exclus varianta ca Hamilton să folosească interesul Ferrari pentru a obţine un salariu mai bun.

"Nu are niciun sens. Nu există un calendar şi nu avem nicio presiune, pentru că Hamilton are contract cu Mercedes până la sfârşitul anului.

Dar va exista un contract nou. Hamilton va fi cu noi anul viitor, veţi vedea", a declarat austriacul pentru postul german de televiziune RTL.

Via Mirror, GMM

Comentarii (5)

  • Din respect pentru starea de sanatate a lui Alonso nu dezvolt faptul ca rivalul Hamilton are sansa sa castige un viitor titlu si cu scuderia. Vettel deja este acolo si sigur va face curse frumoase anul asta, in viitor va veni si Hamilton si ...numai fan ferrari sa nu fii, toti pilotii huliti de ei ajung la calutul cabrat si vrand nevrand vor tine cu ei pentru ca sunt cei mai buni piloti in momentul de fata :))
    11 5
  • De ar fi ofertat la Ferrari Mclaren_Mircea_1984 si tot fanul lor as fi! :)
    12 1
  • Să-i dea cineva o bere lui ăsta mic, McLarenHonda, tocmai i-a prezis viitorul lui Hamilton și Vettel.
    Facem pariu că Hamilton nu ajunge la Ferrari? Poate doar o rocadă Vettel-Hamilton, dar puțin probabil. dacă nu va mai avea Mercedes mașină bună, atunci pleacă Hamilton. Are Ferrari mașină bună? Nu pleacă vettel, nu vine hamilton. N-are Mercedes și nici Ferrari mașină bună? Păi ce să caute la Ferrari? La 33 de ani nu mai are nevoie de proiecte de viitor, ci de cea mai bună mașină. Sănătate! E la mintea cocoșului că germanul n-o să accepte să facă echipă cu britanicul. În 2014 n-ar fi acceptat nici cu Raikkonen, care venea la Ferrari după 2 sezoane bune. De fapt n-a acceptat să vină Kimi la Red Bull...
    8 3
  • este posibil in viitor un cuplu Hamilton Vettel la Ferrari. Nu au pilotii asa mare influenta mai ales daca nu aduc sponsori seriosi. Si e normal ca dupa 5 ani de seceta si consecventa sa inceapa Ferrari sa incerce cu adevarat sa castige titlul nu doar sperante si declaratii. Trebuia inlocuit Massa imediat dupa 2010 si apoi in fiecare an pilotul cu scor mai slab out
    4 2
  • @meseriasu001

    Daca mut ghinioanele din Woking la Maranello, accept oferta ca un kamikaze.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru