Ferrari ar putea lansa noul monopost în 28 sau 30 ianuarie, iar McLaren în 29 ianuarie

de Daniel Popescu
Joi, 08.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari intenţionează să lanseze noul monopost pentru sezonul 2015 în 28 sau 30 ianuarie, în timp ce McLaren ar putea organiza un astfel de eveniment în 29 ianuarie.

Esential 28 ianuarie este ziua in care Ferrari ar putea prezenta primele imagini cu noul monopost
29 ianuarie ar putea fi ziua evenimentului de lansare pentru noul monopost McLaren
Ferrari a anunţat recent că nu va organiza un eveniment special de lansare pentru noul monopost pentru sezonul 2015, cunoscut în prezent sub numele de cod 666.

În schimb, Scuderia va oferi imagini şi clipuri video ale noului monopost pe site-ul său de internet, împreună cu interviuri cu Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen şi conducerea tehnică.

Potrivit unor surse citate de publicaţia italiană Autosprint, lansarea noului monopost va avea loc în 28 sau 30 ianuarie, un anunţ oficial din partea echipei fiind aşteptat în curând.

Între timp, publicaţia FormulaSpy susţine că McLaren va lansa noul monopost pentru sezonul 2015 în 29 ianuarie. Cunoscut sub numele MP4-30, noul monopost va fi dezvelit în cadrul unui eveniment special care va avea loc la sediul McLaren Technology Centre din localitatea britanică Woking.

Pentru prima oară după 18 ani, echipa ar putea adopta noi culori pentru monopost, întrucât a renunţat la partneriatul cu Mercedes şi va utiliza unităţi Honda.

Chiar dacă niciuna dintre informaţii nu este oficială, faptul că cele două evenimente ar urma să aibă loc în zile consecutive respectă tradiţia lansărilor oferite de Ferrari şi McLaren în ultimii ani.

Anterior, presa internaţională a relatat că Force India va lansa noul monopost în 21 ianuarie.

Via Autosprint, FormulaSpy

Comentarii (1)

  • McLaren-Honda confirmă data lansării care va fi online ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru