Ferrari: "Calificarile demonstreaza potentialul echipei"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 13.03.2010
Fernando Alonso si Felipe Massa considera ca rezultatele obtinute in calificarile din Bahrain demonstreaza ca Ferrari este una dintre echipele de top in 2010.

Aflat la debutul sau oficial pentru Ferrari, Fernando Alonso a terminat sesiunea de calificari din Bahrain pe locul 3, in spatele lui Sebastian Vettel si Felipe Massa.

Desi era considerat printre favoriti la pole position, spaniolul sustine ca este incantat de performanta obtinuta pe circuitul din Sakhir si spera sa castige cat mai multe puncte in cursa de duminica.

"Evident, sunt foarte fericit. Avem ambii piloti in top 3 si asta inseamna ca avem un monopost foarte competitiv. Niciodata nu stii cum incepi un campionat cand schimbi regulamentul si echipa. Pentru mine totul a fost grozav si este un start bun. Este foarte important sa castigam puncte de la prima cursa", a declarat el.

Dublul campion mondial a adaugat ca va adopta o strategie flexibila in cursa de duminica, urmand sa se adapteze la situatia concreta de pe circuit.

La randul sau, Felipe Massa si-a aratat increderea in privinta cursei de duminica dupa ce a terminat calificarile pe locul 2. "Este un start bun.

Este foarte bine sa incepem cu locurile 2 si 3. Cu siguranta Red Bull si alte echipe sunt puternice, deci cursa va fi dificila, dar sunt fericit sa ma aflu aici. Sunt multe lucruri care se vor intampla in cursa, dar sunt foarte optimist", a precizat brazilianul, care a revenit intr-un Mare Premiu de Formula 1 pentru prima oara dupa accidentul sufercit in luna iulie a anului trecut in Ungaria.

Via | FIA

Taguri: Alonso, Ferrari, Massa

Comentarii (8)

  • NeoGalaxy
    Forza Ferrari! Multa bafta maine!
    3 4
  • orizonturi rosii:)
    Aceeasi pumni stransi. Dubla Ferrari la orizont. Prima maine.
    5 6
  • pariuri
    Uite, erau utile pariurile:). Sunt unii care ar paria altfel:)..
    2 0
  • calificari
    Sunt bucuros ca Alonso este pe locul trei al grilei, el obtinand in ansamblu, antrenamente libere, calificari, cel mai bun timp pe un tur. Daca se adevereste faptul ca este pe pneuri hard, atunci nu va avea probleme cu cei doi din fata sa. In plus Alonso este poate cu exceptia lui Button singurul pilot care nu greseste.
    4 3
  • @mobius
    Prietene, Nando al nostru e pe supersoft...da, speram sa ca Ferrari-ul lui sa aiba timpi mai buni cu rezervorul plin si sa treaca;)
    3 3
  • NeoGalaxy
    Si uite cati fani McLaren frustrati... nu sunt de acord nici cu parerea noastra si nici cu faptul ca suntem fani ai altei echipe, probabil... paranoia lor este pur si simplu infinita!. Bah glumesc, cred ca fanii McLaren se vor apuca de Voodoo, este cam singura posibilitate ca ei sa castige o cursa, altfel totul poate merge prost. Si cand ma gandesc ca exista sansa ca ambele masini McLaren sa abandoneze jumatate din sezon, ma intreb... oare sa incerc sa ma implic? Daca as avea o puterea de a influenta cursele, de a distruge speranta fanilor McLaren si de a lovi cat mai mult echipa lor favorita... ce ar trebui sa fac? Parerea mea ar fii simpla rau: loveste-i cat mai puternic si de cat mai multe ori pana numai ramane nimic, pentru ca doar asa inteleg ei totul. Voi ce parere aveti?
    2 1
  • . . .
    forza ferrari. ar fii frumos sa se termine cursa tot asa. podiumul format din 2 piloti ferrari si un pilot red bull. forza ferrari
    1 1
  • pro si contra..
    Ferrari polarizeaza mult ceea ce e bine:). Are foarte multi fani insa si adversari. Pe mine ma intereseaza fair play-ul si eleganta confruntarii. Insa afirmatiile de sustinere isi au locul, mai ales cand raspund subiectului propus de titlul articolului. Daca s-ar fi postat sub un articol care are ca subiect alta echipa, as mai fi inteles. Era o provocare. Dar aici...sa ma scuzati, cititi cu atentie titlul articolului, stimati contestatari:). Pana una alta, vizionari placute. Ne auzim dupa cursa.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru