Ferrari l-a recrutat pe Toni Cuquerella pentru postul de inginer-şef

de Daniel Popescu
Miercuri, 21.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Spaniolul Toni Cuquerella va fi noul inginer-şef al Scuderiei Ferrari începând din sezonul 2015, după ce a lucrat anterior pentru Super Aguri, BMW şi HRT, anunţă presa italiană.

Ferrari continuă să recruteze personal în perspectiva sezonului 2015 al Formulei 1, în ciuda numeroaselor restructurări care au avut loc la sfârşitul anului trecut.

Ultimele informaţii de acest gen vin din presă italiană, care anunţă că Ferrari îl va aduce pe Toni Cuquerella în rolul de inginer-şef. Spaniolul a lucrat în Formula 1 în trecut pentru Super Aguri, BMW şi HRT şi va fi practic şeful celor doi ingineri de cursă ai echipei pentru acest sezon.

Astfel, Ricciardi Adami (inginerul de cursă al lui Sebastian Vettel) şi Dave Greenwood (inginerul de cursă al lui Kimi Raikkonen) îi vor raporta direct lui Cuquerella.

▶ Feature: Rolul unui inginer de curse în Formula 1

Via GMM

Comentarii (2)

  • Practic e un inginer șef de cursă. Ca în politica românească, mai inventăm niște posturi ca să mai dăm de-o ciorbă băieților pe care-i avem la inimă. Nu înțeleg rostul unui inginer șef de cursă, în condițiile în care inginerii de cursă ar putea să vorbeacă direct cu Arrivabene, doar stau unii lângă alții. Eu aș fi optat pentru un sistem cât mai simplu, căci s-a văzut că la Ferrari nu știe stânga ce face dreapta, cu atâția oameni în joc. Mai simplu, mai eficient, cu o mai mare putere concentrată în mâna unui om cu experiență, iar aici era nevoie de un Ross Brawn.
    8 0
  • Just me
    RESTRUCTURÁ, restructurez, vb. I. Tranz. A schimba structura unui lucru organizat, a organiza pe baze noi.

    Prietene, haide sa nu o dam in asl/pls/brb, experienta=expertiza etc ca poate se trezeste Pruteanu si omoara cativa pe aici si nu suntem nici pe Whatsapp sau pe Messenger!
    De cand "a restructura" = "a da afara" ???
    Ca de, nu suntem pe santier ...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru