Ferrari, McLaren şi Mercedes au anunţat piloţii pentru testele din Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.11.2011
Ferrari, McLaren şi Mercedes GP au anunţat miercuri piloţii pe care îi vor evalua în cadrul sesiunii de la Abu Dhabi dedicate tinerelor talente.

Ferrari, McLaren şi Mercedes GP se numără printre ultimele echipe care au anunţat programul pentru sesiunea de teste dedicată tinerilor piloţi, care va avea loc pe circuitul de la Abu Dhabi în perioada 15-17 noiembrie.

Astfel, Ferrari a decis să-l evalueze în fiecare dintre cele trei zile pe francezul Jules Bianchi, care face parte din Academia de Piloţi a Scuderiei. Între timp, Mercedes GP va utiliza o strategie similară şi îl va folosi pe britanicul Sam Bird.

În schimb, McLaren a decis să se folosească de serviciile a doi piloţi: Oliver Turvey, care a mai testat şi cu alte ocazii pentru echipa britanică, şi Gary Paffett, pilotul de teste şi de rezervă. Chiar dacă are 30 de ani, iar testul este dedicat tinerilor piloţi, decizia de a-l utiliza pe Paffett nu reprezintă o surpriză, aceasta fiind frecvent strategia echipei în astfel de situaţii.

De altfel, Ferrari, McLaren şi Mercedes GP au utilizat exact aceeaşi piloţi şi în sesiunea de teste de la Abu Dhabi din sezonul precedent.

Via | F1Fanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru