Ferrari: "Nu stim de ce se urmareste distrugerea Formulei 1"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.06.2009
Luca di Montezemolo spune ca nu intelege dorinta anumitor parti de a distruge Formula 1 si a reiterat faptul ca Scuderia va parasi competitia in absenta unui acord cu FIA.

Echipele din Formula 1 au refuzat sa comenteze recentele comunicate de presa ale FIA, care anunta ca nu va renunta la implementarea unui buget maxim pentru sezonul 2010.

Vineri va expira termenul limita pana la care echipele FOTA trebuie sa renunte la conditiile puse pentru inscriere, in caz contrar riscand sa fie eliminate de pe grila de start.

Chiar daca razboiul dintre FIA si FOTA tinde sa aiba drept deznodamant o ruptura intre constructori si forul mondial, niciuna dintre cele doua parti nu pare dispusa sa cedeze presiunilor.

Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, a afirmat inca o data ca amenintarea de a parasi Formula 1 este in continuare valabila. "Nu stim de ce se incearca distrugerea Formulei 1. Consiliul de conducere a decis in luna mai care este pozitia noastra, iar acest lucru nu s-a schimbat. Nu are rost sa continuam aceste polemici. Fiecare va lua propria sa decizie", a declarat italianul pentru agentia de presa ANSA.

La randul sau, Norbert Haug a evitat sa comenteze ultimele evenimente, insa spera ca lucrurile sa se clarifice in sens pozitiv in urmatoarele zile.

"Sper ca in urmatoarele zile sa putem raporta ceva pozitiv", au fost singurele cuvinte ale directorului departamentului de motorsport al Mercedes.

Via | Motorsport

Comentarii (1)

  • ...
    poi in joc sunt interesele celor de la fia.. asa ca...sa speram ca, chiar daka nu vor mai fii actualele echipe anul viitor...macar sa fie o competitie separata..doar cu cea a constructorilor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru