Ferrari si McLaren utilizeaza KERS in Germania

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 10.07.2009
Felipe Massa si Heikki Kovalainen au confirmat ca Ferrari si, respectiv, McLaren, vor utiliza tehnologia KERS pe parcursul Marelui Premiu al Germaniei din acest weekend.

Desi BMW-Sauber si Renault au renuntat practic definitiv la utilizarea tehnologiei KERS in acest sezon, Ferrari si McLaren au confirmat prin vocea pilotilor sai ca vor implementa sistemul pe monoposturi la Marele Premiu al Germaniei din acest weekend.

De altfel, Ferrari a utilizat KERS in toate cursele din acest an, cu exceptia Marelui Premiu al Chinei. "Daca renuntam la el pierdem trei zecimi de secunda pe tur", a explicat Felipe Massa motivele pentru care Ferrari continua sa utilizeze aceasta tehnologie.

La randul sau, Heikki Kovalainen a confirmat pentru presa de la Nurburgring ca ambele monoposturi McLaren vor fi echipate cu KERS in acest weekend, chiar daca echipa a renuntat la el in Marele Premiu al Marii Britanii din urma cu trei saptamani.

Echipele FOTA au decis recent sa abandoneze complet tehnologia KERS in sezonul 2010 ca urmare a costurilor de dezvoltare foarte ridicate.

Via | Motorsport

Comentarii (3)

  • schimbari
    este posibil sa se faca schimbari in componenta grupelor valorice dupa acest GP?
    0 0
  • (ADY)
    ar fi bine daca ar face................................unde vedem primele antrenamente?
    0 0
  • (ADY)
    http://www.justin.tv/oleolep2p3# al treilea e bun
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru