Ferrari va efectua un test privat pe circuitul de la Mugello: Scuderia va utiliza monopostul din 2018

de Daniel Popescu, Foto: Ferrari
Luni, 22.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunțat că va efectua marți un test privat pe circuitul de la Mugello cu monopostul din 2018 ca parte a pregătirilor pentru noul sezon competițional, care va începe în 5 iulie.

Ferrari a anunțat la începutul acestei săptămâni detaliile despre testul privat pe care îl planifică cu scopul de a se pregăti pentru noul sezon competițional.

Scuderia a dezvăluit că Sebastian Vettel și Charles Leclerc vor efectua marți un test privat pe circuitul de la Mugello. Întrucât testele cu monoposturile actuale sunt interzise, echipa italiană va miza în cadrul testului pe monopostul SF71H din sezonul 2018, însă principalul avantaj este că nu va exista o limită de kilometri.

Testul va avea loc la numai câteva zile după ce Leclerc a efectuat o demonstrație pe străzile de la Maranello cu actualul monopost SF1000.

Rivalii de la Mercedes au efectuat deja două zile de teste cu monopostul din sezonul 2018 pe circuitul de la Silverstone, în timp ce Renault a ales circuitul din Austria. În schimb, Racing Point a decis să aloce una dintre cele două zile de filmare cu noul monopost în cadrul unui test desfășurat de asemenea pe circuitul de la Silverstone.

Sezonul 2020 al Formulei 1 va începe în 5 iulie cu Marele Premiu al Austriei.

Via Formula1

Comentarii (2)

  • Masina din 2017 ce are ?!
    12 0
  • Costel
    daca Benz & gagat & anodinu' finlandez merita cu prisosinta doua zile de teste pe un circuit care-i gazda dubla in acest sezon de F1 atunci parca-i cat se poate "echitabil" ca pan' la urma sa se identifice o "bresa" regulamentara pentru ca atat sebastian cat si charles sa-si dezmorteasca aptitudinile indubitabile pentru vreo doua ore pe un traseu care-i amfitrion in 2020 pentru MotoGP.......

    da' nu-i nimic, m-oi obisnuit cu partinirea FIA, chiar m-oi aclimatizat intr-atat cu subiectivismul desantat al federatiei internationale la adresa celor din Brackley incat satisfactia oferita de Maranello in masacrarea BenzF1 peste douasprezece zile in cursa/cursele desfasurate in Alpi va face ca repugnantele concesii ale lui jean todt & liberty media sa devina partial uitate pentru subsemantul
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru