Ferrari vrea să-l aducă pe Button în locul lui Massa

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.06.2011
Ferrari analizează posibilitatea de a-l angaja pe Jenson Button ca înlocuitor pentru Felipe Massa în sezonul 2013, potrivit publicaţiei News of the World.

Piaţa transferurilor din Formula 1 tinde să devină una foarte animată în perspectiva sezonului 2013, atunci când se anticipează că mai multe echipe de top îşi vor reorganiza liniile de piloţi.

Printre ele se numără şi Ferrari, despre care se vehiculează de mai mult timp că este în căutarea unui înlocuitor pentru Felipe Massa, întrucât brazilianul nu a obţinut rezultate pe măsura monopostului Scuderiei în ultimii doi ani. Potrivit unor surse citate de publicaţia britanică News of the World, una dintre opţiunile luate în considerare este Jenson Button, campionul mondial din sezonul 2009 care concurează în prezent pentru McLaren.

"Au existat numeroase discuţii în cadrul Ferrari despre aducerea lui Button. Au verificat deja să vadă dacă ar fi disponibil. Echipa realizează că are nevoie de un partener mai puternic decât Felipe Massa pentru Fernando Alonso dacă vrea să câştige din nou titlul mondial", a precizat o sursă pentru publicaţia citată.

Actualul contract al lui Button cu McLaren expiră la finalul sezonului 2012, în acelaşi timp cu înţelegerea lui Massa cu Ferrari.

Presa internaţională a relatat anterior că McLaren îi va propune britanicului prelungirea contractului până în 2017, însă acesta a indicat că nu doreşte să semneze contracte pe perioade lungi de timp, ceea ce ar facilita o eventuală plecare din cadrul echipei. De asemenea, McLaren se afla în postura ingrată de a-l convinge şi pe Lewis Hamilton să rămână în cadrul echipei, în mijlocul speculaţiilor că negociază o plecare la Red Bull Racing tot din 2013.

Via | News of the World

Comentarii (5)

  • Button
    Pilotul perfect pentru Ferrari alaturi de Alonso.
    10 4
  • Nu sunt de acord
    Parerea mea,desi e clar ca sunt neavizxat,este ca ar trebui adus un pilot mai bataios....sau mai tinar..ca Perez,Rosberg sau Kobayashi....
    Toti ar merita o masina mai buna sa isi arate adevaratul potential!!!!
    9 4
  • salut
    interesanta speculatia!Insa la Ferrari ar ajunge mai repede un Perrez sau cineva din GP2,cu radacini italiene!
    6 5
  • Ca sa ajungi la Ferrari intai trebuie sa dovedesti ca meriti. Button a dovedit. Perez si Koba mai au de tocit cauciucuri chiar daca sunt talentati.
    5 3
  • BA!
    EU ZIC SA VINA SCHUMI INAPOI LA FIERRAI BA! HA HA HA!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru