FIA anunţă orarul complet pentru sezonul 2014: trei curse pe timp de noapte

de Daniel Popescu
Marti, 11.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
FIA a publicat programul complet al fiecărui Mare Premiu din sezonul 2014, iar cursele din Bahrain, Singapore şi Abu Dhabi se vor încheia pe timp de noapte.

Esential 3 este numarul curselor din sezonul 2014 care se vor incheia pe timp de noapte
Federaţia Internaţională de Automobilism a confirmat luni seară orarul complet pentru Marile Premii de Formula 1 din sezonul 2014.

Conform aşteptărilor, principala noutate este transformarea Marelui Premiu al statului Bahrain într-o cursă care începe la sfârşitul zilei şi se încheie pe timp de noapte, după modelul etapei din Abu Dhabi. Astfel, organizatorii au amplasat o instalaţie de nocturnă pe circuitul Sakhir, iar cursa va începe la ora locală 18:00, aceeaşi ca şi în România.

Între timp, cursa din Singapore va avea loc integral pe timp de noapte şi va începe la ora locală 20:00, echivalentul orei 15:00 în România.

Rusia va debuta în calendar cu o cursă la ora locală 15:00 (ora 14:00 în România), în timp ce programul celorlalte curse din calendar este similar cu cel de anul trecut: cursele europene se vor desfăşura începând cu ora 15:00, ora României, aceeaşi la care va avea loc şi ultima etapă a sezonului din Abu Dhabi.

Via FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru