FIA: "Bulgaria nu a solicitat organizarea unei curse de F1"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.11.2009
Jean Todt a dezvaluit ca Bulgaria nu a solicitat niciodata gazduirea unei curse de Formula 1, in ciuda informatiilor anterioare privind intetia acestora de a intra in calendar in 2011.

Federatia Bulgara de Motociclism (BMF) a anuntat la mijlocul lunii noiembrie ca renunta in mod oficial la organizarea unei curse de Formula 1 in urma unor probleme financiare.

Informatia a venit dupa ce in luna septembrie BMF anuntase ca a ajuns la un acord cu Bernie Ecclestone pentru gazduirea unei curse de F1 incepand din sezonul 2011.

Cu toate acestea, noul presedinte al FIA, Jean Todt, a dezvaluit vineri ca forul mondial nu a primit nicio solicitare din partea Bulgariei pentru ca aceasta tara sa fie inclusa in calendarul oficial al competitiei. Declaratiile francezului pun astfel la indoiala viabilitatea proiectului initiat de Federatia Bulgara de Motociclism, in ciuda faptului ca oficialii acestui for s-au intalnit anterior cu Ecclestone.

Todt a facut aceste precizari in cadrul unei vizite efectuate in Bulgaria cu ocaiza includerii acestei tari in calendarul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri. Bulgaria va gazdui o etapa de WRC pe 10 iulie 2010.

Via | Novinite

Taguri: Bulgaria, F1, FIA, WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru