FIA clarifica miercuri situatia echipei Stefan GP

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.03.2010
FIA va anunta miercuri daca Stefan GP va lua locul celor de la USF1 pe grila de start a Formulei 1 in sezonul 2010.

Federatia Internationala de Automobilism este pregatita sa clarifice situatia ultimului loc pe grila de start pentru sezonul 2010, dupa ce USF1 Team a solicitat derogarea debutului in competitie pentru 2011.

Comunitatea Formulei 1 asteapta cu nerabdare sa afle daca Stefan GP, echipa ce a achizitionat monopostul si motorul cu care Toyota Racing ar fi trebuit sa concureze in Formula 1 in 2010 daca nu s-ar fi retras din competitie, va fi acceptata in paddock in locul echipei americane.

Un comunicat de presa pe aceasta tema va fi publicat de forul mondial spre sfarsitul zilei de miercuri, potrivit unor informatii dezvaluite de agentia de presa Associated Press.

FIA are in acest moment doua variante la dispozitie: fie va acorda locul celor de la Stefan GP, fie va deschide un nou proces de selectie pentru sezonul 2011, urmand ca in acest sezon sa concureze numai 12 echipe. Ramaneti alaturi de Automarket pentru a afla ultimele evolutii in acest caz.

Via | Sporting Life

Taguri: FIA, Stefan GP, USF1

Comentarii (2)

  • stefan gp
    prima decizie majora a lui Jean Todt
    0 0
  • FIA
    Stefan GP nu va participa in 2010. Va urma un nou proces de selectie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru