FIA, mulţumită de stadiul construcţiei circuitului din India

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 01.09.2011
India a depăşit aşteptările în privinţa construirii circuitului de la New Delhi pentru cursa inaugurală din luna octombrie, potrivit şefului Federaţiei de Motorsport din această ţară.

FIA a efectuat în această săptămână o nouă vizită la New Delhi pentru a afla stadiul lucrărilor la circuitul care va găzdui ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Indiei din 30 octombrie.

Potrivit declaraţiilor lui Vicky Chandhok, preşedintele Federaţiei de Motorsport din India, forul mondial şi-a exprimat satisfacţia privind starea lucrărilor prin vocea directorului de curse Charlie Whiting.

"A spus că progresul a fost mai mult decât satisfăcător şi că a depăşit aşteptările comparativ cu ultima vizită. De asemenea, şi-a exprimat încrederea că ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Indiei va avea un succes uriaş", a declarat Chandhok, tatăl pilotului de rezervă al echipei Lotus, Karun Chandhok.

India a pus deja în vânzare cele 120.000 de bilete disponibile pentru cursa din luna octombrie, iar FIA va avea o ultimă inspecţie tehnică luna viitoare, atunci când circuitul va trebui certificat.

Formula 1 a trecut prin momente mai puţin plăcute anul trecut, când organizatorii Marelui Premiu al Coreei de Sud au încheiat lucrările chiar în timpul weekendului de cursă.

Via | Reuters

Taguri: FIA, India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru