FIA sa startul inscrierilor pentru sezonul 2011 al Formulei 1

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 21.03.2010
FIA a inceput negocierile cu echipele interesate sa ocupe ultimul loc in lista de teamuri care vor lua startul in 2011 in Formula 1.

FIA a anuntat ca locul destinat unei a 13-a echipe care va lua startul in editia 2011 a Formulei 1 este disponibil inca de acum, orice grup interesat urmand sa trebuiasca sa depuna o scrisoare de intentie si o taxa de 1000 de euro pana in 15 aprilie. Dupa experienta nefericita pe care FIA a trait-o in acest an dupa retragerea USF1 la inceputul sezonului in curs, Federatia Internationala va selecta si una sau mai multe rezerve.

"Interesul de a participa in Formula 1 pe termen lung va fi principalul criteriu de selectie a echipelor", a nuntat FIA in comunicatul postat pe site-ul sau oficial.

Printre candidatii pontru locul liber din 2011 se numara pana acum USF1, echipa care a anuntat ca vrea sa amane intrarea in Formula 1 din cauza lipsei fondurilor in acest an, si echipa sarba Stefan GP, detinuta de omul de afaceri Zoran Stefanovich. Exista insa si posibilitatea ca FIA sa sanctioneze insa USF1 din cauza retragerii sale in ultimul moment, echipe precum Prodrive sau Epsilon Euskadi urmand sa aiba sanse mai mare in acest caz sa intre in Formula 1 incepand cu sezonul urmator.

Decizia finala legata de echipa care va intra in Marele Circ in 2011 va fi luata in luna iulie a acestui an.

via | FIA

Taguri: FIA, Stefan GP, USF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru