Fisichella face o demonstraţie în România în 22 mai

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 18.05.2010
Giancarlo Fisichella vine în România în 22 mai pentru a face o demonstraţie cu un Ferrari 458 Italia.

Fanii Formulei 1 din România vor avea ocazia de a-l vedea la lucru pe Giancarlo Fisichella în cadrul unui eveniment demonstrativ găzduit în 22 mai de centrul comercial Băneasa Shopping City începâand cu ora 14:30.

Pilotul Scuderiei Ferrari va face o demonstraţie de viteză în parcarea centrului comercial la volanul unei maşini Ferrari 458 Italia. Evenimentul face parte dintr-un program de motorsport care mai include, printre altele, şi cascadorii cu motociclete ale unior piloţi romani.

Fisichella se va afla pentru a doua oară în ţara noastră, precedenta vizită fiind ocazionată de lansarea magazinului oficial Ferrari Store de pe Calea Victoriei din Bucureşti.

Italianul a concurat în Formula în perioada 1996 - 2009 pentru echipe precum Jordan, Benetton, Sauber, Renault şi Force India. El a adus primul pole position şi primele puncte din istoria echipei Force India, iar anul trecut l-a înlocuit pe Felipe Massa la Ferrari timp de cinci curse după accidentul suferit de brazilian în Ungaria.

Începând din acest sezon, italianul este pilot de teste la Ferrari alături de Marc Gene şi Luca Badoer.

Via | Ferrari

Comentarii (13)

  • kim_vl
    Looser
    Ce-ar putea sa ne mai demonstreze looser-ul si mascariciul asta ? Ne-a demonstrat in F1. La fel ca si Frentzen sau Trulli sau altii.
    3 27
  • Looser esti tu :)
    @kim_vl: Cand ai sa conduci tu o masina macar la 10% din cum conduce Fisichella sau oricare alt pilot mai vorbim... Nu cred ca a ajuns acolo unde e pentru ca e looser...
    21 1
  • octave
    ...
    Unii vin si pleaca din F1 , de la un an la altu ...

    Fisico nu ramanea atata vreme in circuit , daca ar fi fost un looser !

    Ar trebui sa meditam putin inainte de a face afirmatii la modu asta ! Parerea mea ...
    17 1
  • ?
    clar, cred ca ar trebui sa ganditi mai mult inainte sa debitati prostii. Nu orice ajunge in F1 si ramane ani buni acolo. Ia sa ne gandim cati ani a fost Fisichella in F1 si cati Raikkonen? si inainte ca fanii lui Kimi sa-mi sara in cap, mentionez ca nu am nicio intentie sa-l jignesc pe Raikkonen. Nu oricine are mentalitatea lui Fisichella sau a lui Trulli, de a continua in F1 cu pretul de a o lua de la 0.
    7 2
  • kim_vl
    La fel ca si Frentzen si Fisichella (si multi altii) a stat multi ani in F1 dar cu ce folos? Ce-a realizat? Cate curse a castigat ca sa nu mai vorbesc de titluri de campion ? O sa ziceti ca n-a avut masina, dar daca era pilot bun se bateau echipele de top pe el. S-a vazut anul trecut cat de pilot e; cu o masina Ferrari relativ buna era cu 1-2 tururi in spatele locului 1. Nu-l mai comparati cu Kimi ca nu are rost. Decat sa faci figuratie in F1 mai bine lasa locul altuia.
    3 8
  • kim_vl
    fartat: Pai daca a ajuns sa se compare cu mine sau cu tine atunci e rau. El trebuie sa se compare cu alti piloti. Rezultatele s-au vazut. Figuratie pe circuit !!!
    3 8
  • @kim_vl
    si pana la urma, tu ce propui, ca in F1 sa existe piloti cu exact aceleasi abilitati? nu se poate asa ceva, nu se poate ca pe toti sa-i cheme Raikkonen, Alonso, Vettel sau Hamilton. Daca ar fi dupa tine am avea numai piloti campioni, toti concurand pe aceleasi masini. Asa F1 s-ar compune numai din 5 piloti acolo si restu, Dumnezeu cu mila! Ai gresit sportul. Toti muncesc la fel de mult ca sa ajunga acolo unde sunt si toti merita acelasi respect. Cine nu stie sa-i respecte, nu intelege nimic din ceea ce urmareste.
    6 1
  • kim_vl
    Nu vorbiM de 1-2-3 ani. In 13 ani de cariera sa ai asemenea palmares e jenant.
    2 5
  • @kim_vl
    Esti tare de tot , un adevarat Troll!
    3 0
  • kim_vl
    Valoarea lui Fisichella s-a vazut cand i s-a dat un Ferrari pe mana. Ferrari la sfarsitul sezonului 2009 nu era de primul loc, dar nici de ultimul, dar Fisichella a reusit aceasta performanta. In rest eu nu mai comentez.
    1 4
  • cand?
    la ce ora incepe?
    1 0
  • Fisichella
    @THEIMPALER: La 14:30.
    2 0
  • ...la ferrari monopostul sau era preparat astfel incat sa testeze solutiile tehnice eventual valabile in 2010...sa nu uitam ca l-a batut mar pe massa la sauber si pe button la benetton (chiar daca cei doi nu aveau atunci valoarea din prezent, fiind incepatori...)....singurul care l-a dominat a fost alonso la renault, dar echipa era acolo dedicata spaniolului la fel cum era ferrari dedicata lui schimacher...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru