Fisichella: "Monopostul e bun, dar are nevoie de imbunatatiri"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.03.2009
Giancarlo Fisichella si Adrian Sutil sunt multumiti de noul monopost al echipei Force India pentru 2009, insa amandoi sustin ca acestaare nevoie de mai multa forta de apasare aerodinamica.
Fisichella: "Monopostul e bun, dar are nevoie de imbunatatiri"

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • punctaj stire
    " Force India admits to downforce deficit ". Titlul stirii e foarte clar. Pot sa intreb si eu dc Force India a luat +2 pcte ?


    0 0
  • punctaj
    The Force India drivers have admitted that the team's new car will start the season short on downforce, but remain confident that they will be in a stronger position than last year.

    Nu vad de unde ati tras concluzia ca monopostul e bun , ca ei spera sa fie mai bun decat anul trecut .... si pt asta merita 2 puncte ?
    Faptul ca au deficit la capitolul aerodinamica nu conteaza nu ?
    0 0
  • Force India
    Nu s-a punctat doar titlul stirii, ci stirea in ansamblu. Iar pe langa problemele cu aerodinamica, pilotii echipei spun ca sunt multumiti de masina. "The car is quite good mechanically. It's quite consistent. We have a good package" (Fisichella). Asa ca este o informatie neutra pana la urma, motiv pentru care echipa a primit doua puncte (declaratie neutra).
    0 0
  • @grila de punctaj
    Eu nu cred ca este neutra, dar ma rog! Sa inteleg ca daca intr-o stire sunt pareri pozitive si negative ele se anuleaza si devin neutre?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru