Fisichella, surprins de performantele noului VJM02

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.03.2009
Giancarlo Fisichella s-a declarat placut surprins de performantele noului monopost Force India dupa prima zi de teste de pe circuitul de la Jerez.

Force India a efectuat duminica primul test propriu-zis cu noul VJM02, iar rezultatele au fost surprinzator de bune avand in vedere lipsa de performante din anul precedent.

Fisichella a reusit sa termine ziua pe locul 6, pozitionandu-se in fata lui Pedro de la Rosa si Nelson Piquet Jr. Desi a fost afectat de unele probleme tehnice, pilotul italian este incantat de prima iesire oficiala pe pista a noului monopost.

"Este putin frustrant ca nu am reusit sa parcurgem decat 31 de tururi, mai ales ca este foarte important sa facem cat mai multe, pentru ca suntem in intarziere comparativ cu celelalte echipe", a declarat pilotul echipei Force India. "Cu toate acestea, sunt foarte surprins si multumit de ceea ce am simtit in legatura cu comportamentul masinii. Este foarte promitator si il simt mult mai consistent, chiar si in momentele de franare. De asemenea, este mai stabil in virajele de mare viteza".

"Trebuie sa imbunatatim tractiunea si supravirarea dupa cateva tururi, dar asta este o problema pe care o au si celelalte echipe.

Timpul pe tur este bun si sunt foarte multumit pentru ca am reusit asta cu un singur set de pneuri si stiu ca putem face si mai mult decat atat. Nu suntem chiar atat de departe de ceilallti, asa ca astept cu nerabdare ziua de luni si o alta zi pentru mai multe tururi unde putem imbunatati masina. De asemenea, trebuie sa ne concentram pe fiabilitate".

Fisichella va testa noul monopost Force India si luni, inainte de a-i preda comanda volanului lui Adrian Sutil.

Comentarii (2)

  • eu sunt aproape sigur...
    ...ca anul asta Force India o sa iasa in evidentza pozitiv! La fel cred si despre Toyota.
    0 0
  • eu cred
    Rezultatele echipei vor depinde nu numai de masina, dar si de piloti.Avanad in vedere parteneriatul cu Mc Laren, masina ar treb sa fie competitiva.
    Ramane de vazut.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru