Florin Ion şi Antal Putinică vor comenta F1 la Digi Sport în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 25.10.2010
Florin Ion şi Antal Putinică vor forma echipa de comentatori a postului Digi Sport pentru cursele de Formula 1 din sezonul 2011, potrivit jurnalistului Laurenţiu Mandu.

DigiSport a confirmat în vara acestui an că a cumpărat drepturile de televizare pentru Formula 1 pentru sezoanele 2011-2013, unul dintre punctele de interes ale tranzacţiei fiind viitoarea echipă de comentatori.

Jurnalistul Laurenţiu Mandu a dezvăluit luni că, potrivit surselor sale, echipa de comentatori va fi formată din Florin Ion şi Antal Putinică.

Florin Ion este unul dintre comentatorii curselor de MotoGP de la acelaşi post de televiziune, în timp ce Antal Putinică comentează sporturi cu motor pentru Eurosport. Reprezentaţii Digi Sport nu au comentat aceste informaţii, însă Laurenţiu Mandu este jurnalistul care a dezvăluit în premieră transferul drepturilor TV pentru Formula 1 de la TVR la acest post de televiziune.

Florin Ion declara pentru Automarket în vara acestui an că echipa de comentatori pentru Formula 1 va fi formată în mod cert din 2 oameni, dintre care un specialist în statistici.

"Vă asigur că viitorul cuplu de comentatori va fi unul mai mult decât solid, bine informat, gândit după modelul un specialist pe partea tehnică şi un gurist bun pe partea de statistică.

S-ar putea să apară în schemă şi un reporter special pentru cursele europene", a precizat Florin Ion în luna iulie.

Cuplul de comentatori pentru cursele de Formula 1 a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai aprige subiecte de discuţie în domeniu în România, Victor Bonifaciu şi Dan Mihai Alexandrescu fiind criticaţi permanent pentru modul în care abordează cea mai importantă competiţie a sporturilor cu motor din lume.

Via | Laurenţiu Mandu

Comentarii (24)

  • Antal
    Cred ca este un PLUS pentru noi ,sunt doi profesionisti adevarati BRAVO.
    10 0
  • ctlnmihai
    Antal Putinica
    Acomentat şi pe vremea când f 1 se putea viziona la Pro tv ..de fapt primul post care a adus f 1 în ro..atunci comenta împreună cu Arnold Cobilanschi..
    6 5
  • Nu poate fi mai rau
    Au toate sansele sa fie peste prestatia patetica a celor de la TVR1 , sezonul asta am vizionat 80% din F1 pe RTL , aia chiar sunt profesionisti spre deosebire de dinozaurii de la noi.

    Acum cand ma gandesc ca platim toti pe luna 13 lei ca sa le dam comunistilor din TVR de mancare parca mi-e ciuda avand in vedere ca nu mai cumpara F1.

    SIngura modalitate in care Digi o poate da in bara este sa bage reclame in timpul cursei cum fac nemtii , spaniolii si italienii.
    9 0
  • @ctlnmihai
    Primul post la care ai vazut tu F1 in romania.

    F1 a fost la TVR mult inainte sa apara Protv.
    17 3
  • vesti bune
    O veste buna, sunt profesionisti. Personal preferam TVR pentru transmisiunile F1, dar daca nu se poate decat asa, fie.Actualii comentatori fie din neatentie, fie nestiinta au greseli flagrante.
    6 0
  • Super
    Ce ma bucura aceasta stire!
    Comentatorii TVR jalnici
    3 0
  • ctlnmihai
    vxf
    sincer să fiu eu nu mi aduc aminte ca F 1 să fi fost vizionată în România înainte de 1996 sau 1997.. oricum îţi dau credit ca să nu mai primesc înjurăturile unora de pe aici..
    4 5
  • Super
    In sfarsit vesti bune. Din cate imi aduc eu aminte, in 96, cand am inceput eu sa vizionez F1, transmitea si Eurosport. Atunci aveam ca optiune si RTL, iar in anul urmator F1 era deja la Pro TV. SI pe Miki nu il mai ascult demult, TVR functioneaza la mine doar ca imagine :))
    5 0
  • ctlnmihai
    ally_great
    ai dreptate.. la eurosport am văzut prima dată..transmiteau antrenamentele calificările ,warm-up-ul dinaintea cursei de duminică
    4 1
  • Borisn
    comentariu
    Ce se intampla cand se difuzeaza in aceasi timp F1 cu MotoGP ?
    2 0
  • tvr
    La tvr s-a transmis formula 1 prima oara,Cred ca in 90-91.Am vazut cursa cu Mansell si Senna la Monaco 92 si mi-a ramas in minte ca Mansell nu putea sa stea singur in picioare.
    6 0
  • Ce fan adevarat esti
    ............
    0 3
  • f1 in romania
    prima cursa transmisa dupa revolutie a fost mp franta din 1991 la tvr. intre 1991 si 1995 se transmiteau in direct doar cursele europene, din 1996 formula 1 sa mutat la pro tv.
    4 0
  • salutare
    @borisn
    incepand de anul viitor Digisport isi va mari oferta canalelor de spory cu 1 sau poate chiar 2 noi canale,asa ca nu se pune problema suprapunerii sau a decalarii,cm se intampla din pacate acum!
    1 0
  • blescau
    eu ma uit si la moto gp si imi place cum comenteaza domnul
    e antrenant si entuziast te tine conectat la cursa spre deosebire de cei de la tvr care au mereu un ton plictisit si monoton (creca in special e vina lu miki aicea). Nici nu-i de mirare ca nu atrag audienta prea mare. bine asta pe langa ineptiile care le debiteaza uneori :)
    Dar si eu ma tem ca cei de la digi vor baga reclame in timpul cursei si vor strica toata bucuria mai mult ca sigur :)
    @Borisn pai au doua posturi cei de la digi cel mai probabil vor da cate-o cursa pe fiecare canal.
    0 0
  • Prima cursa de F1 care am vazut am fost 23 martie 2003 prima victorie a lui Kimi Raikkonen in cursa din Sepang acuma cateva vreme am citit un articol despre cursele de F1 vizionate in F1 dupa revolutie in 1991 TVR 1 a transmis prima cursa de F1 cursa din Statele unite daca nu ma insel a fost a fost la TVR pana in 1996 dupa care s-a mutat la Pro TV (mai erau si pe Eurosport sper sa nu ma insel) din 2002 F1 a transmis cursele de F1 pana in prezent...Iar de acuma din 2011 va transmite Digi Sport . Un lucru care ma enerveaza la comentari actuali nu sunt concentrati...pe cursa au niste povesti...de aprozar....si un lucru spun pilotul echipei Renaul de exemplu nu spun ca e Petrov sau Kubica asteapta grafica nu cunosc castile...pe cande cei de la Digi la Moto mai greseste grafica si atunci spun corect pilotul...profesionisti adevarati pe care ii apreciez va fi bine de Florin Ion imi placea cum comenteaza De Antal nu stiu prea multe
    2 1
  • @
    SUPERB ! cea mai buna stire pe care am citit-o azi .
    5 0
  • dragos
    miki
    uraaaa, am scapat de miki, uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    sper ca " reporterul special" sa nu fie iar miki.
    bravo lor! 2 comentatori foarte profi!
    am vazut ca bonifaciu si cu miki nu sufla o vorba despre campionatul mondial 2011, sunt curios in cursa din emirate daca vor spune ceva. in sfarsit dupa atatia ani de tortura scapam de miki.
    5 0
  • sergiu
    niciodata F1 si MOTO GP nu sunt concomitent. cel mult aceeasi zi dar ore diferite. in rest cu mare bucurie asteptam. m-am saturat de complexati cu aere de vedete.
    3 0
  • In sfarsit
    o veste imbucuratoare pentru fanii F1, as fi vrut sa fi fost si Cobilanschi, insa e bine si asa, .... orgasm total.
    4 0
  • Spartanu
    F1
    mie personal,imi este indiferent cine transmite sau comenteaza f1.daca nu-i suporati pe bonifaciu si miki atunci dati sonoru mai incet si uitati-va linistiti.important sa transmita si un canal tv din romania F1.:)
    1 1
  • traznet
    Buna
    Asta este cea mai buna stire pe ziua de azi, nu am nimic cu TVR-ul dar nu-i mai pot suporta pe cei doi comentatori care tot timpul au fost pe langa subiect. Tot timpul iti dadeau impresia ca se chinuie sa comenteze si oricum ei se uitau la altceva decat la cursa, si copilul meu care are numai 13 ani observa multitudinea de greseli pe care le faceau pe parcursul comentariilor, tot ce stiu ei este sa incerce sa promoveze piloti romani dar nici acest lucru nu il fac cu succes. Sa speram ca anul viitor va fi mult mai animata aceasta competitie.
    1 0
  • Idol
    Sper ca Antal Putinica sa comenteze Moto gp ul, il urmaresc de cand era la Eurosport si comenta impreuna cu Vlad Haralambie. Din cate tin eu minte parca Antal era putin impotriva f1, dar pt mine ramene cel mai bun comentator de Moto gp si cu cea mai frumoasa voce!! Succes!!
    0 0
  • Comentariu Antal
    Am gasit un filmulet inregistart de mine cu telefonul mobil de la ultima cursa de moto gp. Aici comenteaza Antal Putinica si Vlad Haralambie!!!
    CEI MAI BUNI!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=kfUGOm_fNI4
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru