Force India amână introducerea monopostului B pentru Silverstone

de Daniel Popescu
Joi, 07.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a amânat pentru Marele Premiu al Marii Britanii introducerea unor update-uri majore pentru monopost.

Force India a fost ultima echipă care a finalizat monopostul pentru sezonul curent, însă acesta nu reprezintă versiunea finală. Un update semnificativ, catalogat intern drept "monopostul B", a fost planificat iniţial pentru Monaco şi amânat ulterior pentru Austria.

Totuşi, Sergio Perez a dezvăluit joi că planurile au fost din nou amânate, iar update-ul va fi introdus abia la Marele Premiu al Marii Britanii din 5 iulie, a noua etapă a sezonului.

"Este evident că forţăm foarte mult la fabrică pentru a construi pachetul. Ne-ar plăcea foarte mult să-l avem la Barcelona, dar asta nu s-a întâmplat şi cred că la Silverstone va fi pentru prima oară când vom avea noul pachet", a declarat mexicanul.

Urmareste Automarket
Force India a câştigat doar 11 puncte în primele patru curse, însă este la numai 12 puncte de locul patru ocupat de Red Bull Racing.
Perez anticipează însă că va fi dificil să câştige puncte în Spania, mai ales că echipa nu va introduce niciun update.

"Cred că am maximizat actualul monopost. Această cursă din Spania va fi dificilă, având în vedere că pe acest circuit este importantă forţa de apăsare aerodinamică, aspectul la care suferim cel mai mult. Nu avem niciun update, dar unele echipe vor aduce îmbunătăţiri", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru