Force India: "Putem produce o surpriză la Monaco"

de Daniel Popescu
Marti, 19.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India consideră că poate produce o surpriză în cursa de la Monaco datorită configuraţiei circuitului stradal şi a utilizării pneurilor supersoft şi soft.

Force India utilizează în debutul acestui sezon un monopost intermediar lansat cu întârziere, motiv pentru care rezultatele nu au fost cele scontate.

Cea mai bună clasare a echipei a fost un loc şapte în Australia, însă coproprietarul Vijay Mallya şi-a exprimat încrederea într-un rezultat surpriză în Marele Premiu al statului Monaco de la sfârşitul acestei săptămâni. Indianul îşi bazează afirmaţia inclusiv pe performanţele din trecut, întrucât echipa a obţinut locul cinci în ultimele două sezoane.

"Chiar dacă ne-am chinuit la Barcelona, natura imprevizibilă de la Monaco ne-ar putea ajuta să producem o surpriză. Este un circuit unde am avut succes în trecut şi cred că putem face ceva special şi în acest an. Compoziţiile mai moi de pneuri se potrivesc monopostului şi avem doi piloţi care adoră să concureze la Monaco", a declarat el.

Urmareste Automarket
În contextul în care un upgrade major la monopost este programat abia la Marele Premiu al Marii Britanii din luna iulie, Mallya consideră că Force India a reuşit să limiteze daunele prin locul opt ocupat în clasamentul constructorilor.

"Înainte de Marele Premiu al Spaniei am spus că prioritatea este să rămânem aproape de echipele din mijlocul plutonului până când aducem performanţă monopostului.

Este încurajator să vedem că suntem la numai opt puncte de locul cinci în clasamentul şi sperăm să aducem şi alte puncte în acest weekend", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • Daca se poate numi surpriza intrarea in puncte...e posibil s-o reuseasca
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru