Formula 1: Haas dezvăluie noua sa grafică pentru sezonul 2023

de Tiberiu Safta
Miercuri, 01.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Haas, echipa americană de Formula 1, deschide noul sezon al lansărilor de monoposturi după ce a dezvăluit oficial noua sa grafică pentru sezonul 2023. În acest an, echipa din Statele Unite are un sponsor principal nou, precum și un pilot nou, în persoana lui Nico Hulkenberg.

Haas devine prima echipă din Formula 1 care dă startul lansărilor pentru noul sezon al Marelui Circ. Echipa americană a dezvăluit noua sa grafică pentru 2023, care aduce mai mult negru și integrează și noul lor sponsor principal, MoneyGram.

Noua grafică a fost dezvăluită cu ajutorul unor imagini digitale prelucrate. Noul monopost al echipei, botezat VF-23, va fi dezvăluit abia în timpul testelor din pre-sezon, la sfârșitul lui februarie.

La fel ca în toate sezoanele de până acum, Haas va folosi unități de putere furnizate de Ferrari. Echipa va fi condusă în continuare de Gunther Steiner, însă linia de piloți a fost ușor modificată față de 2022. Kevin Magnussen rămâne și în acest an la echipa americană. În schimb, el îl va avea coechipier Nico Hulkenberg, fost pilot Williams, Sauber, Force India și Renault. Germanul, în vârstă de 35 de ani, va lua parte într-un sezon complet în F1, pentru prima dată din 2019.

Anul trecut, Haas a terminat pe locul 8 în clasamentul constructorilor, cu 37 de puncte adunate pe parcursul sezonului.

Testele oficiale din pre-sezon vor avea loc în perioada 23-25 februarie în Bahrain.

Noul sezon de Formula 1 va începe tot în statul din Orientul Mijlociu, cu prima cursă programată în 5 martie.

via Haas

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru