Formula 1: McLaren a pregătit o grafică specială pentru etapele din Singapore și Japonia

de Tiberiu Safta
Marti, 27.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipa McLaren va rula cu o grafică specială în cursele din Singapore și Japonia. Noua grafică aduce accente roz neon, create pentru a marca revenirea Formulei 1 în Asia după doi ani de pauză forțată de pandemia de coronavirus.

În acest weekend, Formula 1 revine în Singapore pentru prima dată din 2019. Tot în acest an, Marele Circ se va întoarce și în Japonia, la circuitul Suzuka, după o pauză de doi ani forțată de pandemia de coronavirus.

Pentru a marca revenirea Formulei 1 în Asia, McLaren a pregătit o grafică specială pentru următoarele două etape. Noua grafică a fost creată în colaborare cu firma de schimb criptografic OKX, unul din sponsorii echipei britanice și aduce accente roz neon la aripa față și la părțile laterale, la capotă și la eleron. Inclusiv numerele de concurs ale celor doi piloți, Daniel Ricciardo, respectiv Lando Norris, au o grafică diferită, cu un aspect mai pixelat.

Marele Premiu din Singapore este programat în weekend-ul 30 septembrie – 2 octombrie. Cursa va avea loc duminică și va putea fi urmărită în direct de la ora 15, ora României.

via Formula 1

Comentarii (9)

  • Sa intelegem ca le-au ramas bani doar de vopsea? Pe cand niste update-uri de performanta?
    10 7
  • @automarket
    Va rog sa faceti curat la postarea despre retragerea lui Latifi
    9 6
  • @33+11=44
    Pentru că ai manipulat voturi și nu te pricepi nici la asta?
    4 10
  • Sa nu va mirati daca ambele masini din aceasta echipa vor fi in prima linie la start ...
    5 4
  • Ferrari
    @@33+11=44, nu numai spre voturi și-a îndreptat privirea. Nemulțumit de comm-ul meu despre Mercedes și multiplul campion britanic, s-a transformat într-un lup asemănător celui din "Capra cu trei iezi". :))) Dacă el crede că suntem proști... Să fie sănătos!
    Aș dori să remarc o mică greșeală din partea mea: în loc de "@pașpa", telefonul meu a schimbat automat în "@nașpa" și așa m-am adresat celui ce-a postat anterior un comentariu; cu toate că nu a fost deci intenția mea, îmi cer iertare față de persoana respectivă transmițându-i totodată că nu a fost o intenție rea ci o simplă eroare de la telefon.
    6 10
  • @Ferrari
    telefonui vinovat cai stapanu prost HaHaHa
    2 5
  • @proșteleu
    Băiete, întoarce-te la școală!!! Ești prost școlarizat!
    0 9
  • Ferrari
    Vă mulțumeeeesc! Rogu-vă să continuați tot așa pentru a-mi crea o impresie tot mai bună despre mine bazându-mă pe ce spunea Albert Einstein: "sufletele mari au întâlnit întotdeauna opoziție din partea minților mediocre".
    Spor la treabă!
    1 8
  • @Mierdari
    Ne-ai obosit cu citatele tale
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru