Formula 1: Silverstone va rămâne în calendar până în 2034

de Tiberiu Safta
Joi, 08.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Conducerea Formulei 1 a anunțat oficial prelungirea contractului cu organizatorii etapei din Marea Britanie. Marele Premiu din această țară va avea loc la Silverstone pentru încă 10 ani.

Circuitul Silverstone, locul unde a avut loc prima cursă de Formula 1, va rămâne în calendarul competițional al Marelui Circ până în 2034. Anunțul a fost făcut de către conducerea Formulei 1, care a semnat un nou acord cu Clubul Piloților Britanici de Curse, organizatorul etapei din Marea Britanie, și proprietarul circuitului.

Înainte de acest anunț, actualul contract cu Silverstone urma să expire la finalul acestui an. Din această cauză, au apărut mai multe speculații cu privire la o mutare a etapei din Marea Britanie pe un nou circuit stradal din Londra. Acum că noul acord a fost semnat, Silverstone va continua să găzduiască Marele Premiu al Marii Britanii pentru încă 10 ani.

„Sunt încântat să anunț că Marele Premiu al Marii Britanii va rămâne în calendar pentru încă 10 ani cu acest acord”, a declarat Stefano Domenicali, președintele și CEO-ul Formulei 1. „Silverstone este o locație emblematică, aflată în inima istoriei Formulei 1 și pe măsură ce se apropie de al nouălea deceniu de găzduire a unui Grand Prix, evenimentul continuă să atragă fani din jurul lumii pentru curse fantastice pe circuit și pentru experiența uimitoare a fanilor în afara acestuia”, a mai adăugat șeful Formulei 1.

Etapa din acest an a Marelui Premiu al Marii Britanii va avea loc în 7 iulie.

via Formula 1

Comentarii (2)

  • George Simion
    nu se apuca de nascar? slabut pt uk sa aiba doar un circuit de mare viteza..
    0 0
  • Stai liniștit că- s mai multe. Pentru F1 e de ajuns1. „Cei prea mult strică”!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru