Formula 1: Williams anunță ziua în care își va prezenta noua grafică pentru sezonul 2023

de Tiberiu Safta
Joi, 12.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipa Williams a dezvăluit oficial ziua în care își va prezenta noua sa grafică pentru noul sezon de Formula 1. Astfel, echipa britanică își va arăta noile culori în 6 februarie, iar noul său monopost ar urma să debuteze mai târziu, în timpul testelor din pre-sezon.

Williams a anunțat oficial data în care va prezenta noua grafică a echipei pentru sezonul 2023. Față de celelalte echipe de până acum, Williams a ales să-și prezinte viitorul monopost în timpul testelor din pre-sezon, care vor începe în 23 februarie.

Până atunci, echipa britanică își va prezenta noile culori în 6 februarie. Și în acest an, Williams va rula cu unități de putere furnizate de Mercedes, iar echipa speră că va putea să urce mai sus în clasament după un sezon 2022 dezamăgitor. Williams a terminat sezonul de anul trecut pe ultimul loc și a reușit să strângă numai 8 puncte.

Pentru sezonul din 2023, linia de piloți a fost modificată. Alex Albon a rămas la echipă pentru încă un an, însă thailandezul va avea un coechipier debutant în persoana lui Logan Sargeant. Pilotul american îl înlocuiește pe canadianul Nicholas Latifi, care a rămas fără un loc în Formula 1.

De asemenea, Williams va avea și un nou șef de echipă după ce a fost anunțată plecarea lui Jost Capito.

Până acum, numele viitorului șef de echipă nu a fost dezvăluit.

Anul acesta, echipele de Formula 1 vor avea doar 3 zile la dispoziție pentru a testa noile monoposturi. Sezonul propriu-zis va începe cu etapa din Bahrain, programată în 5 martie.

via Williams

Comentarii (1)

  • Un eveniment așteptat de tot mapamondul.
    Musai sa-mi notez in calendar, sa nu-l scap!!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru