Formula 1: Williams prezintă o nouă grafică pentru etapa din Marea Britanie. Echipa sărbătorește 800 de curse în F1

de Tiberiu Safta
Vineri, 07.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipa britanică Williams a dezvăluit oficial o grafică specială pentru monopostul FW45 cu ocazia Marelui Premiu al Marii Britanii. Noua grafică a fost creată pentru a sărbători cele 800 de participări ale echipei în Formula 1.

Anul acesta, echipa Williams sărbătorește al 800-lea Grand Prix al său, o performanță care va fi realizată cu ocazia etapei din Ungaria. Inițial, această bornă trebuia să fie atinsă chiar la cursa de casă a echipei, în Marea Britanie, însă acest lucru nu mai este posibil din cauza anulării etapei de la Imola.

Chiar și așa, Williams a prezentat o nouă grafică specială pentru monopostul său, FW45. Noua grafică sărbătorește cele 800 de participări ale echipei cu sediul la Grove, iar acest lucru este marcat de un steag al Marii Britanii vopsit pe capota motorului și de numărul 800 vopsit în părțile laterale ale monopostului.

Noua grafică mai aduce și un omagiu fondatorului și liderului echipei până în 2020, Sir Frank Williams. Echipa în forma sa actuală a fost fondată în 1977 și a debutat în Formula 1 un an mai târziu. De atunci, Williams a adunat 114 victorii în Formula 1, precum și 9 titluri mondiale la constructori și 7 titluri mondiale la piloți.

Ultimele titluri în ambele categorii au venit în 1997, atunci când Jacques Villeneuve a cucerit titlul mondial.

Marele Premiu al Marii Britanii va avea loc în acest sfârșit de săptămână. Cursa va avea loc duminică, 9 iulie, de la ora 17.00, ora României.

via Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru