FOTA aproba reducerile de costuri propuse de FIA

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.01.2009
Echipele de Formula 1 sustin ca sunt de acord cu propunerile facute de FIA pentru reducerea costurilor.

Presedintele Max Mosley a transmis o scrisoare deschisa tuturor echipelor in care a facut publice o parte dintre masurile prin care vizeaza o noua reducere a costurilor in F1, pe langa cele aprobate in luna decembrie.

Desi exista speculatii ca scrisoarea reprezinta un mod de a obliga echipele sa vina cu propuneri concrete, team-urile sustin ca propunerile FIA sunt constructive. Un prtator de cuvant al McLaren Mercedes a confirmat de altfel pentru publicatia Autosport ca echipele se vor intalni joi cu FIA in Marea Britanie.

"Pot sa confirm ca McLaren, impreuna cu toate celelalte echipe, participa astazi la o intalnire FOTA la Hotelul Heathrow. Inevitabil, scrisoarea lui Max Mosley din 5 ianuarie va fi discutata constructiv in contextul obiectivelor FOTA si respectand initiativele pentru reducerea costurilor, initiativele pentru mediu si cele destinate sa imbunatateasca spectacolul curselor si a GP-urilor in general".

Pe de alta parte, Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, spune ca este de acord cu ideile promovate de rivalii de la McLaren.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru