FOTO şi VIDEO: Hamilton a vizitat muzeul Mercedes de la Stuttgart

de Daniel Popescu
Marti, 22.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a vizitat în premieră muzeul Mercedes de la Stuttgart şi şi-a exprimat încrederea că va putea lupta cu rivalii de la Red Bull, McLaren şi Ferrari.

Sigur că va fi dificil să luptăm cu băieţii care sunt deja în frunte, Red Bull, McLaren şi Ferrari, dar nu cred că este imposibil.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Lewis Hamilton a efectuat luni o vizită la muzeul Mercedes de la Stuttgart, ocazie cu care a purtat pentru prima oară un echipament al constructorului german.

În cadrul unui interviu acordat postului german de televiziune RTL, britanicul şi-a exprimat speranţa că va putea lupta pentru primele poziţii alături de rivalii de la Red Bull, McLaren şi Ferrari, chiar dacă anterior a exclus posibilitatea de a obţine victorii în 2013.

"Cred că va fi un an interesant, o călătorie interesantă. Dar cred că va fi o călătorie de care ne vom bucura. Trăiesc pentru a câştiga. Pentru asta muncesc în fiecare an. Sigur că va fi dificil să luptăm cu băieţii care sunt deja în frunte, Red Bull, McLaren şi Ferrari, dar nu cred că este imposibil", a declarat el.

Urmareste Automarket
Hamilton este optimist datorită determinării pe care a observat-o pe parcursul iernii atunci când a vizitat fabrica echipei de la Brackley.

"Este un privilegiu să fac parte din Mercedes şi sunt recunoscător că am fost bine primit în cadrul echipei.

Am fost la Brackley în prima parte a lunii decembrie, am pus multe întrebări şi am încercat să mă implic cât am putut de mult în scurtul timp pe care l-am avut la dispoziţie. A fost grozav să văd entiziasmul pe care îl avea toată lumea. Era o determinare incredibilă care mi-a oferit motivaţie pe parcursul iernii", a adăugat el.

Via Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru