GALERIE FOTO: Button a făcut o demonstraţie de F1 la Moscova

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.07.2010
Jenson Button a efectuat o demonstraţie de Formula 1 cu un monopost McLaren pe un circuit improvizat în Piaţa Roşie din Moscova.

Peste 200.000 de spectatori au asistat în acest weekend la evenimentul Bavaria Moscow City Racing organizat în Piaţa Roşie din capitala Rusiei, Moscova.

Unul dintre participanţii la spectacol a fost campionul mondial Jenson Button, care a efectuat câteva tururi demonstrative la volanul unui monopost McLaren pe un circuit improvizat. La finalul evenimentului, britanicul s-a declarat entuziasmat de oportunitatea de a face spectacol la Moscova.

"A fost un mare privilegiu pentru mine să iau parte la un eveniment atât de spectaculos, într-unul din cele mai fascinante oraşe din lume, înconjurat de atâţia suporteri care au aceeaşi pasiune puternică pentru Formula 1. Mulţumesc Mobil 1 pentru această oportunitate şi pentru munca lor continuă din spatele scenei, ce contribuie la menţinerea echipei McLaren Mercedes în elită motorsportului", a precizat pilotul echipei McLaren.

La demonstraţie a participat şi Vitaly Petrov, singurul pilot de naţionalitate rusă din Formula 1.

Via | Mobil 1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru