GALERIE FOTO: Cum arată un monopost de Formula 1 în interior

de Daniel Popescu
Marti, 24.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber a publicat marţi o serie de fotografii inedite care evidenţiază componentele interne ale unui monopost de Formula 1.

La sfârşitul lunii mai, Sauber a publicat unul dintre cele mai spectaculoase clipuri video despre Formula 1 din ultima perioadă, în care a tăiat un monopost F1.08 din sezonul 2008 pentru a evidenţia componentele interne ale acestuia.

Echipa elveţiană a revenit marţi pe acest subiect cu o serie de fotografii inedite realizate la momentul respectiv, ocazie cu care pot observa mai multe detalii ale componentelor interne ale unui monopost de Formula 1. Nu lipsesc nici imaginile care surprind sistemul hidraulic şi numeroasele cabluri care conectează diverse componente între ele.

Singura componentă care a fost îndepărtată din fotografii este motorul, cel mai probabil din cauza faptului că unitatea furnizată de Ferrari este asemănătoare cu cea din acest sezon, întrucât dezvoltarea acestora a fost interzisă cu scopul de a reduce costurile.

Via Sauber

Comentarii (1)

  • alonso
    da unde is pozele
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru