GALERIE FOTO: Hamilton foloseşte designul căştii lui Ayrton Senna

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 26.11.2011
Lewis Hamilton va concura la Interlagos cu o cască al cărui design a fost împrumutat din celebra cască galbenă purtată de Ayrton Senna în Formula 1.

Lewis Hamilton a prezentat vineri la Interlagos o ediţie specială a căştii cu care va concura în Marele Premiu al Braziliei din acest weekend. De data aceasta, britanicul a apelat la un design similar cu cel folosit în trecut de regretatul Ayrton Senna, în urma unui parteneriat cu Fundaţia Senna condusă de Viviane Senna, sora triplului campion mondial.

"Pentru acest weekend din Brazilia am vrut să creez şi să port o cască specială prin utilizarea designului lui Ayrton Senna. Am întrebat-o pe Viviane, sora lui Ayrton, dacă o pot folosi, iar ea a răspuns afirmativ. Pe partea frontală este designul căştii mele, iar pe spate cel al lui Ayrton. Am folosit şi nuanţele de verde pe care obişnuia să le folosească Ayrton, am comandat asta în mod special. Este o ediţie foarte specială, este o onoare să o port şi sper să obţin ceva bani şi pentru Fundaţia Senna", a precizat britanicul.

La finalul cursei, casca lui Hamilton va fi scoasă la licitaţie, iar suma obţinută va fi donata Fundaţiei Senna.

Via | McLaren

Comentarii (2)

  • Proverb
    "Nu haina il face pe om ci omul face haina!
    9 11
  • Multumesc Daniel pt. acest articol chiar eram foarte curios sa vad Design-ul acestei casti.
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru