Galerie foto: Noua casca a lui Hamilton

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.06.2009
Lewis Hamilton a prezentat miercuri noua casca cu care va concura in Marele Premiu al Marii Britanii din acest weekend.

Aflat deja la cel de-al treilea sezon in Formula 1, Lewis Hamilton a decis ca este momentul oportun pentru o schimbare, motiv pentru care a modificat design-ul castii cu care concureaza in Formula 1.

Momentul nu a fost ales intamplator, britanicul urmand sa concureze in acest weekend in fata propriilor suporteri pe circuitul de la Silverstone.

Principala noutate de design este reprezentata de inlocuirea unei portiuni vopsite in galben cu steagul Marii Britanii, in semn de multumire pentru sprijinul pe care campionul mondial il primeste din partea fanilor englezi.

"Sunt mandru sa fiu un pilot britanic intr-o echipa britanica si sa concurez in fata fanilor britanici. Am vrut sa aleg un design care sa demonstreze ca sunt un sportiv britanic si, mult mai important, care sa recompenseze intregul sprijin pe care il primesc de la fani la Silverstone", a declarat Hamilton cu ocazia prezentarii noi casti.

"Imi amintesc ca anul trecut stateau pe grila de start si ma uitam la fetele oamenilor din multime, la steaguri si bannere.

A fost un moment foarte special. Iar in ultimele tururi am putut sa vad cat de extaziati erau fanii, fluturand steaguri si bannere pe parcursul fiecarui tur. Sa pilotez la Silverstone este ceva special si astept cu nerabdare sa ii vad din nou pe fani".

Spre deosebire de sezoanele precedente, Hamilton nu va mai fi in centrul atentiei, intrucat regresul inregistrat de McLaren este simultan cu progresele semnificative realizate de conationalul sau Jenson Button la Brawn GP.

Via | McLaren

Comentarii (6)

  • ...
    artrebui sa aiba o casca neagra ca si el
    0 0
  • @ scuderia
    Si tu ar trebui sa te intorci la oile!
    0 0
  • casca, puncte.... DAR DE CE??
    ok... nu sunt nici eu de acord cu comentariul facut de "scuderia"...
    dar eu nu inteleg o chestie... si-a luat o casca noua... si primeste puncte??
    daca isi schimba sosetele?? cite puncte mai primea? sau daca isi facea un dus?? era o stire ce trebuia sa primeasca puncte nu??.... ciudat sistem de punctare ....
    0 0
  • casca
    bine ca isi face casca noua, ca altceva.....era fericit ca a iesit pe locul 15, conducand perfect.
    0 0
  • @blez
    citeste toata stirea si vei afla.
    0 0
  • Daca va uitati mai bine,vedeti ca este o casca identica cu cea a idolului lui Hamilton,Ayrton Senna.Inclusiv linia albastra:P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru